Haberler

Alternatif Politikalar Merkezi'nden "Ben de Varım" Projesi

Milletvekili Dr. Mahmut Koçak'ın Yaptığı Alternatif Politikalar Merkezi, "Ben de Varım" Projesi Kapsamında Siyaset ve Medya Dünyasının Önemli İsimlerine Ev Sahipliği Yapacak.

Başkanlığını 22. Dönem Milletvekili Dr. Mahmut Koçak'ın yaptığı Alternatif Politikalar Merkezi, "Ben de Varım" projesi kapsamında siyaset ve medya dünyasının önemli isimlerine ev sahipliği yapacak.

"Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı" ile birlikte, 5-11 Aralık 2010 tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanından gelecek gençlere, "Demokratik Katılımcılık" teması altında gerçekleştirilecek bir eğitimle ev sahipliği yapacak merkez, 718 gence, proje öncesinde interaktif bir anket uygulayarak "Türkiye ve Gençlik" isimli bir çalışmaya imza attı. Anket sonuçlarına göre Gençler gelecekten umutlu, yaşadıkları olumsuzluklara rağmen ülkesini terk etmiyor ve yeni anayasa istiyor.

-TBMM DE ZİYARET EDİLECEK-

Merkezin "Ben de Varım" programı kapsamında programa CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Gündüz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik, "Demokrasi, Çoğulculuk, ve Türk Gençliği" üzerine konuşacak. Programa katılan TV8 Ankara Temsilcisi Erkan Tan ve Flash Tv Ankara Temsilcisi Yılmaz Tunca da medya üzerinden gençlerin çoğulculuk, katılımcılık demokrasi süreçlerine nasıl katıldığını anlatacak. Ayrıca etkinliğe katılacak Alpan Manas da "Gençlerde Girişimcilik", Okan Üniversitesi Hukuk Faültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koçak da anayasa hukuku penceresinden gençlere bilgi verecek.

Programda Atölye çalışmalarının yanı sıra kısa film gösterimi ve çeşitli yarışmalar da yer alacak. Programın son gününde ise, katılımcılar TBMM'yi de ziyaret edecek.(ANKA)

(HBB/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title