Haberler

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak Açıklaması

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak, "Zannetmesinler ki bizler yılacağız korkup kaçacağız. Bilakis saldırsınlar onlar saldırdıkça biz kendimize geliyor ve daha da güçleniyoruz, nitekim onlar uyuyan devi uyandırdılar, onları masumların kanında boğma vakti çok yakındır bundan emin olunuz" dedi.

Alternatif Politikalar Merkezi Halep'e yapılan saldırılara ve yaşanan zulüme ilişkin Afyon Şehit ve Gaziler Derneği ile düzenlediği ortak açıklama yaptı. Ankara Latanya Hotel'de Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak ortak açıklamayı yaptı.

Türk İslam Dünyasının oldukça zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Başkan Koçak, "Cebeli Tarık'tan Malakka Boğazına kadar uzanan her yerde Müslümanlar kan ve gözyaşı içerisinde. İstanbul'daki terör hadisesi, Arakan ve Halep'te yaşananlar bunun en son örnekleridir. Dolayısıyla bu son yaşananlar bir kez daha bizlere Arakan, Filistin, Doğu Türkistan, Halep ve İstanbul'un birbirinden ayrı tutulamayacağını göstermiştir. Türk İslam coğrafyasının tümden bir Halep'e çevrilmek istenildiği bir ortamda artık buna bir 'dur' demenin vakti gelmiştir. İslam dünyasının son kalesi Türkiye bu noktada bir kez daha tarihsel bir misyon ile karşı karşıyadır, bunun vebalinden kaçmak gibi bir lüksümüz söz konusu bile değildir ve olmaz da. Aksi taktirde tarihimize ve istikbalimize yapılabilecek en büyük ihanetin müsebbipleri olarak insanlık ve Allah emrinde kayda geçeriz" ifadesini kullandı.

"Tarih ve evlatlarımız bizi asla affetmez, sadece onlar mı şehit ve gazilerimiz de bizi affetmeyenler kervanında yer alacaktır ama daha da kötüsü Allah bizi affetmeyecektir" diyen Koçak, şöyle devam etti:

"Bu coğrafyayı, şehitlerimizin ve gazilerimizin kanıyla suladık, bu toprakları onların gözlerini kırpmadan şehadetlere yürüyüşlerinin sonucunda kendimize vatan yaptık, kanımızın son damlasını akıtmadan hiç kimse bu güzel vatanı elimizden alamaz. Bu vatanın İstanbul son kalesidir bizler bunun bilincindeyiz, bize saldıranlar da bunun farkında o yüzden kahpece ve haince saldırmaya devam ediyorlar, zannetmesinler ki bizler yılacağız korkup kaçacağız. Bilakis saldırsınlar onlar saldırdıkça biz kendimize geliyor ve daha da güçleniyoruz, nitekim onlar uyuyan devi uyandırdılar, onları masumların kanında boğma vakti çok yakındır bundan emin olunuz. Bunun için bizlere çok iş düşüyor, bu kapsamda yapılabilecek ilk iş gönül coğrafyamıza hitap edebilmek ve biz buradayız mesajı verebilmek olacaktır. Biz Alternatif Politikalar Merkezi ve şehit aileleri ve gaziler olarak bu yola başımızı koyduk. Gönül köprülerinin inşası konusunda son beş yıldır elimizden geldiğince katkı yapmaya çalışıyoruz. Bu inşada başta güvenlik korucularımız olmak üzere, bölücü terör örgütünün dağa kaçırdıkları çocuklarının anneleriyle birlikte bölgedeki şehit ve yetimlere ulaşmaya, onların derdine derman olmaya, kardeşlikle soframızı paylaşmaya çalıştık. Gün oldu Mardin'de, Şırnak'ta kardeşlerimizle bir olduk, özümüz sözümüz kardeşlik diye toplantılar düzenledik. Biz kimsenin oralarda olmadığı kaderine terk edildiği dönemde de oradaydık, coğrafyamızı hiçbir zaman terk etmedik, kendi başına bırakmadık, bırakmayacağız da. Bunun sonucunda çok güzel şeylere şahit olmaya başladık, PKK'ya başta güneydoğu olmak üzere tüm Türkiye'yi dar etmeye başladık, bulundukları her yeri bu emperyalistlere, vatan hainlerine, insan düşmanlarına dar edeceğiz." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Koçak İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
title