Haberler

Altay Öne Geçti Ama Yine Kaçamadı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Hatayspor'la 1-1 berabere kalan Altay, öne geçtiği bir maçtan daha 3 puanla ayrılamamanın üzüntüsünü yaşadı.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde Hatayspor'la 1-1 berabere kalan Altay, öne geçtiği bir maçtan daha 3 puanla ayrılamamanın üzüntüsünü yaşadı.

Galibiyet hasreti 22 haftaya çıkan siyah beyazlı takım, daha önce Göztepe, İnegölspor, Sarıyer ve son olarak Hatayspor önünde skor avantajını yakalamasına rağmen rakiplere toplam 10 puan hediye etti. Teknik direktör Yalçın Koşukavak, "Böyle bir ortamda oyuncuları motive etmek hiç kolay değil. İkinci yarıyı 10 kişi oynamamıza rağmen elimizden geleni yaptık ama yine kazanamadık" dedi.

Müsabakada Furkan, İsmet, Hüsamettin, Yiğit gibi gençlerle mücadele ettiklerini belirten Yalçın Koşukavak, "Kadroya aldığımız Bedri Ege, Cahit ve Kubilay gibi gençlerimizi de oynatmak istiyorum. Ancak fiziksel açıdan yetersizler. Kalan 3 haftada onları da değerlendireceğim" diye konuştu.

Kırmızı kart gören stoper İsmet'in kötü bir dönemden geçtiğini ve desteğe ihtiyaç duyduğunu ifade eden Yalçın Koşukavak, savunmada alternatif oyuncu sıkıntısı yaşadığını dile getirirken, "Mikail'i hafta içinde antrenmanda Altay'a kazandırmak istediğimiz gençlere bağırdığı için kadroya almadım. Kadro dışı değil" dedi.

BAŞKANLAR ZİRVESİ ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILACAK

Altay'da 22-29 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi eski başkanların çarşamba günü Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde bir araya geleceği bildirildi. Eski başkanların Mahmut Özgener'in başkanlığında bir araya gelerek kulübün yol haritasını çizeceği ifade edildi.

Kongrede aday olmayacağını açıklayan Başkan Aslan Savaşan ise eski başkanlara Altay'ın mali durumunu içeren belgeler verdiğini söyleyerek, "Altay'ın kurtuluşu, tek kişi ile gerçekleşmez" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Koşukavak İnegölspor Hatayspor Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title