Haberler

Altay'la Borçlar Bitmediği İçin Sezon Sonu da Yasak Gelecek

Transfer yasağını kaldırmak için eski futbolcuları İsa ve Göksel'e 204 bin 130 TL, Futbol Federasyonu'na ise çirkin ve kötü tezahürat cezası olarak 22 bin 50 TL ödeyerek toplam 226 bin 180 TL'lik borcu kapatan Altay'da yönetim, sezon sonu gelecek ağır faturayı düşünüyor.

Transfer yasağını kaldırmak için eski futbolcuları İsa ve Göksel'e 204 bin 130 TL, Futbol Federasyonu'na ise çirkin ve kötü tezahürat cezası olarak 22 bin 50 TL ödeyerek toplam 226 bin 180 TL'lik borcu kapatan Altay'da yönetim, sezon sonu gelecek ağır faturayı düşünüyor. Şimdilik transferin önünü açtıklarını ancak çözümün geçici olduğunu dile getiren Futbol Şube Sorumlusu Umut Köroğlu, "Ödenmesi gereken 1.8 milyon TL borç daha var. Bu yüzden sezon sonunda yine yasak gelecek" dedi.

Geleceği düşünerek oyunculara uzun süreli sözleşmeler imzalattıklarını hatırlatan Köroğlu, futbolcuların serbest kalmalarını önlemek için ödemeleri düzenli yaptıklarını ifade etti. Altay, eski oyunculardan Yunus Altun, Erol Yükseker, Mustafa Cevahir, Zafer Şahin, Muhsin Erözkan, Burak Karaduman, Serkan Akın, Korhan Öztürk, Ali Şaşal, Hasan Erbey, Fatih Kaldan, Mehmet Yılmaz, Hüseyin Kuday, Tiago, teknik direktörler Ümit Kayıhan, Turgut Uçar, Fatih Roşan ve Sportif Direktör Cenk Tekelioğlu ile davalık.

ESKİ BORÇLAR BELİNİ BÜKTÜ

Altay'da Aslan Savaşan başkanlığındaki yönetim, geçmiş dönemlerden kalan borçlarla boğuşuyor. Sezon başında teknik direktör Ekrem Al'ın yanı sıra eski futbolculardan Ziya Şakar, Gürkan Ekren, Tuna Aktürk, Mehmet Şen ve Emirhan Özdemir'e 240 bin TL ödeme yaparak Ulusal Lisans alma hakkı kazanan ve transfer yasağını engelleyen siyah beyazlılar, son olarak İsa ve Göksel'e yapılan 204 bin TL'lik ödemeyle geçmişe dönük toplam 404 bin TL'lik borcu kapattı. Eski borçlarla birlikte kulübün tek gelir kaynağı olan Alsancak Stadı'nın sezon başında kapatılması yönetimi darboğaza itti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Umut Köroğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title