Haberler

"Altay Kulübü'nü Hak Ettiği Noktaya Mutlaka Ama Mutlaka Taşıyacağız"

Bank Asya 1. Lig takımlarından Altay'ın takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan, Altay'ı hak ettikleri noktaya taşıyacaklarını bildirdi.

Yiğitcan Erdoğan, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, şanssızlık zincirinin sezon başından bu yana sürdüğünü belirtti.

Şanssızlıklar arasında, Yüksel'in kampta ayağının çatlaması, 13 şutlarının direkten dönmesi, rakiplerin vurduğu topların direğe çarpıp içeri girmesi, uzatma dakikalarında yenilen goller, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçındaki gibi İzmir tarihinin görmediği yağmuru sayan Yiğitcan, "Ne varsa yaşadık. Orduspor maçında, Ali Çamdalı'nın vurduğu topun gol olmasını, kim, hangi akıl mantıkla açıklayabilir" dedi.

Golsüz sona eren Diyarbakırspor karşılaşması dışındaki TKİ Tavşanlı Linyitspor, Samsunspor, Denizlispor, Karşıyaka ve Orduspor maçlarında iyi futbol oynadıklarını ifade eden Yiğitcan, şunları kaydetti:

"Diyarbakırspor maçı bizim ayıbımızdır, bunu kabul ediyorum. Ancak diğer maçların hangisinde kaybetmeyi hak ettik. Herkes elini vicdanına koysun. Gerçekten kelimelerle anlatılmayacak şanssızlıklar yaşıyoruz ve bunu mutlaka bitireceğiz. Takımın geldiği noktadan yönetim sorumlu değildir. Sezon başında bu takımın bu noktaya gelebileceğini kim iddia edebilirdi. Murat Hacıoğlu mu, Murat Karakoç mu, ben mi, Ufukhan mı, Tayfun mu veya Burak mı bu ligin düzeyinde değil? Çoğu, geçen sezon şampiyon olan takımlarda forma giyen oyuncular. Hepsi doğru tercihler. Bence gelinen noktaya göre yorum yapmak, yanlışların en büyüğü olacaktır."

Yiğitcan, yönetimin üzerine düşen maddi ve manevi tüm sorumlulukları yerine getirdiğini belirterek, "Takımda kimsenin alacakları, verecekleriyle ilgili bir sorunu yok. Şu günlerde gerçekten kritik günler yaşıyoruz. Tüm kalbimle söylüyorum ki, alınan sonuçlara herkesten fazla bizler üzülüyoruz. Altay Kulübü'nü hak ettiği noktaya mutlaka ama mutlaka taşıyacağız. Herkes bize güvensin" görüşünü bildirdi.

Lig sonuna kadar herkesin yaşadığı sorunları rafa kaldırması gerektiğini vurgulayan Yiğitcan, "Zor ve bir o kadar da sancılı günler geçiriyoruz. Biz, futbolcular olarak sadece elimizden geleni değil, her şeyimizi bu yola koyma sözü veriyoruz. Tek istediğimiz, içinde bulunduğumuz durumdan çıkana kadar, Altay Kulübü'nü oluşturan tüm yapı taşlarının bize güven ve destek vererek bu hedefe odaklanmasıdır" dedi.

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title