Haberler

Altay Kabustan Uyanamıyor

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zorlu Nazilli Belediyespor deplasmanından 1 puanla dönmesine rağmen düşme hattından kurtulamadı.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zorlu Nazilli Belediyespor deplasmanından 1 puanla dönmesine rağmen düşme hattından kurtulamadı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetimindeki 4'üncü müsabakadan da beraberlikle ayrılan siyah beyazlıların galibiyet hasreti 17 maça, ligde kalma barajıyla arasındaki puan farkı ise 8'e yükseldi. Cuma günü 14'üncü sıradaki Gölbaşıspor'la evinde hayati öneme sahip bir sınava çıkacak İzmir ekibi, kabusa son verip umutlarını yeşertmeyi hedefliyor.

8 haftalık gol orucunu 2-2'lik Göztepe derbisinde bozduktan sonra son 3 haftayı yine golsüz beraberlikle kapatan Altay'da teknik direktör Koşukavak, Nazilli'de galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Özellikle ikinci yarıda oynunun hakimi olduklarını kaydeden Koşukavak, "70'inci dakikadan sonra net fırsatlar bulduk ancak değerlendiremedik. Makas daraldıkça alınan 1 puanlara sevinemiyoruz. Altyapıdan gelen biri olarak camianın endişesini anlıyorum. Bu hafta Gölbaşıspor'u yenip, kurtuluş ışığını yakayacağız" dedi.

BAŞKANLAR ZİRVESİ TOPLANIYOR

Arka arkaya kaybedilen puanlarla tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'e düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Altay'da camia harekete geçiyor. Eski Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüp Başkanı Mahmut Özgener önderliğinde eski başkan ve yöneticiler çözüm arayışı için hafta içinde bir araya gelecek. Altay'ın unutulmaz Başkanı Esin Özgener'in ölüm yıldönümü olan 12 Mart Perşembe günü kabri başında yapılacak anmanın ardından gerçekleşecek zirveye Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, Başkan Aslan Savaşan, eski başkanlardan Melih Tunç Tandoğan, Ömer Hızlıok, Niyazi Konuşmaz, Erdinç Altınyeleklioğlu, Mehmet Erdoğan ve camianın ağır toplarından Kemal Zorlu, Orhan Cura ve Moris Bencuya gibi isimlerin katılacağı öğrenildi. Toplantının yeri ve saati henüz netleşmedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Koşukavak Gölbaşıspor Nazilli İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title