Haberler

Altay'dan Dev Pankart

Altay'ın üniversite öğrencilerinden oluşan taraftar topluluğu UNIA, yapım çalışmaları süren dev bir pankartla görsel bir şova imza atacak.

Altay'ın üniversite öğrencilerinden oluşan taraftar topluluğu UNIA, yapım çalışmaları süren dev bir pankartla görsel bir şova imza atacak. Alsancak Stadı'nda hazırlanan el yapımı pankartın 59 metre eninde, 11 metre boyunda olmak üzere toplam 649 metrekare olduğu açıklandı. Siyah beyazlı taraftarların dev pankartı oluşturmak için 6 top bezi birbirine diktirttiği kaydedildi. Bezin ağırlığının 300 kilogram olduğu, boyalarla birlikte pankartın toplam ağırlığının 450 kilograma ulaşacağı bildirildi.

Üzerinde büyük harferle "ALTAY" yazısı ve bir taraftar figürü bulunan pankart için harçlıklarını biriktirip 5 bin TL masraf yaptıklarını belirten genç taraftarlar, "Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı, Arsenal maçında UEFA'dan onay çıkmadığı için açamadıkları 600 metrekarelik pankartla rekor kırmayı hedefliyordu. Bizim el emeği pankartımız 49 metrekare daha büyük. Pankartı 5'inci hafta Atatürk Stadı'ndaki Ankaragücü maçına yetiştirmeyi planlıyoruz" - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alsancak Stadı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title