Haberler

Altay'da Tıago Seferberliği

Altay Başkanı Aslan Savaşan'ın eski futbolculardan Brezilyalı Tiago Bezerra'nın kulübü Esportivo de Gama'ya olan 150 bin dolarlık bonservis bedeli borcununun kalan 100 bin dolarını ödemek için camianın önde gelen isimlerine yaptığı çağrıya olumlu yanıtlar geldi.

Altay Başkanı Aslan Savaşan'ın eski futbolculardan Brezilyalı Tiago Bezerra'nın kulübü Esportivo de Gama'ya olan 150 bin dolarlık bonservis bedeli borcununun kalan 100 bin dolarını ödemek için camianın önde gelen isimlerine yaptığı çağrıya olumlu yanıtlar geldi.

Savaşan, 25 Ekim'de yapılması gereken 33 bin dolar için kongrede yarıştığı Murat Bora Dülger'den, 25 Kasım'daki 33 bin dolarlık ödeme için eski başkan Ömer Hızlıok'tan, 25 Aralık'taki 34 bin dolarlık son taksit içinse Niyazi Konuşmaz, Melih Tunç Tandoğan, Nafiz Zorlu, Aydın Alam, Erdinç Altınyeleklioğlu, Ethem Oruç, Sabri Sevenoğlu ve Haluk Güler gibi kulübe hizmet etmiş eski başkan ve yöneticilerden destek istemişti.

Aslan Savaşan'la girdiği yarışı kaybeden Murat Bora Dülger, kulübün resmi internet sitesinden yapılan destek çağrısında üslup ve şekil hataları olduğunu ifade ettiği yazılı açıklama şöyle:

"Bizlerle hiç bir paylaşımda bulunmadan yapılmış olan bu açıklama etik ve samimi değildir. Ancak olası puan silme cezasıyla Altay'ın yaşayacağı itibar kaybını düşünerek, 'Önceliğimiz Altay' felsefesiyle yönetim kurulunun açıkladığı ödeme takvimine uygun olarak her taksidin 11 bin dolarını, açıklamada adı geçen kişilerin üzerlerine düşen payı vermeleri şartıyla, çalışma arkadaşlarımla beraber ödeyeceğimizi belirtiyorum."

Eski başkanlardan Ömer Hızlıok, Altay'ın son yıllardaki en sıkıntılı süreci geçirdiğini dile getirerek, "Kulüp böyle zor bir durumdayken her Altaylı elinden geleni yapmalıdır. Arkadaşlarımla görüştüm, gerekli miktarı toplayıp katkı sağlayacağız. Kulüp tarihinin en gelirsiz dönemini yaşıyor. Tek gelir kaynağı Alsancak Stadı kulüben elinden alındı. Şimdi değil de ne zaman yardımcı olacağız?" dedi.

Geçen sezon başkanlık yapan Niyazi Konuşmaz, "Altyapıya tahsis edilen otobüste olduğu gibi yine elimizden gelen yardımı yapacağız" diye konuştu. Desteğini esirgemeyeceğini söyleyen eski başkan Melih Tunç Tandoğan ise imece usulüyle vergi borçlarının da ödenmesi gerektiğini vurguladı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aslan Savaşan Melih Tunç Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title