Haberler

Altay'da Suat Kaya Sesleri

İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Altay'da iç sahada alınan 3-0'lık Sarıyer yenilgisinin ardından yönetim teknik direktör Mesut Toros'la yolları ayırırken gündeme gelen ilk isim sezon başında Göztepe'yi çalıştıran Suat Kaya oldu.

İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Altay'da iç sahada alınan 3-0'lık Sarıyer yenilgisinin ardından yönetim teknik direktör Mesut Toros'la yolları ayırırken gündeme gelen ilk isim sezon başında Göztepe'yi çalıştıran Suat Kaya oldu.

Sarı kırmızılı ekipte 4 maç önce görevine son verilen Suat Kaya'nın siyah beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Altay'da seve seve çalışırım" dediği belirtildi. Suat Kaya'yı değerlendirmeye alan yönetimin geçen sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u play off'a taşıyan, bu sezon da Sarıyer'i çalıştıran Turhan Özyazanlar'ın dışında Karabükspor, Kasımpaşa, Pazarspor, Ofspor, Çaykur Rizespor'da görev alan Hasan Vezir'le ilgilendiği öğrenildi. Yönetim yeni çalıştırıcı konusunda acele etmezken, takımı Hatayspor maçına antrenör Serdar Meriç'in çıkaracağı bildirildi.

FUTBOLCULARLA UYAŞAMADI

Altay'da sezon başlamadan istifa eden Ramazan Torunoğlu'ndan sonra göreve gelen Mesut Toros'un gönderilmesi camiada şaşkınlık yaratırken bu karara futbolcularla yaşadığı sorunların yol açtığı bildirildi. Sezon başında yönetimin takımda kalmasını istediği Kürşat'ı kadrodan eleyen Mesut Toros'un daha sonra Gökhan Caba'nın, son dönemde ise Tahir, İlyas ve Bedrican'ın kadro dışı bırakılmasını istediği öğrenildi. Bu futbolcularından sadece Tahir'e para cezası veren yönetim, takım içi gerginliğin devam etmesi üzerine tecrübeli çalıştırıcıyla yolları ayırma kararı aldı.

KAFETERYADA TEBLİGAT

Altay Başkanı Aslan Savaşan'ın, "Hatayspor maçını bekleyelim" teklifine rağmen 6 yöneticinin ısrarıyla görevden alınan Mesut Toros'a tebligatın dün akşam geç saatlerde bir kafeteryada yapıldığı ifade edildi. Başkan Savaşan, Genel Sekreter Mehmet Karadülgerkaraoğlanoğlu ve Sosyal İşler Sorumlusu Erdal Kırtaş'ın toplantı çıkışında Mesut Toros'un evinin bulunduğu Güzelyalı'ya giderek kararı bir kafeteryada bulunan teknik adama bildirdiği belirtildi.

Mesut Toros'un sözleşmesinde, "Kulüp ve teknik direktör tek taraflı fesih hakkına sahiptir" maddesinin yer aldığı ve bu yüzden tarafların tazminat talebinde bulunamayacağı açıklandı. Yönetimle el sıkışarak yolları ayıran Mesut Toros, gelişmelerle ilgili polemik yaratmak istemediğini belirterek, "Karara saygı duyuyorum. Taraftarlardan ayrıldıktan sonra olumlu tepkiler aldım. Elimdeki kadroyla en iyisini yapmaya çalıştım. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Toros Hatayspor Suat Kaya Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title