Haberler

Altay'da Sgk Zirvesi

Altay'ın Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan 2 milyon 343 bin TL borcu nedeniyle 2007'den bu yana görev alan ve yeni yasaya göre kişisel hesaplarına haciz işlemi uygulanması gündeme gelen eski başkanlar çözüm için bir araya geldi.

Altay'ın Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan 2 milyon 343 bin TL borcu nedeniyle 2007'den bu yana görev alan ve yeni yasaya göre kişisel hesaplarına haciz işlemi uygulanması gündeme gelen eski başkanlar çözüm için bir araya geldi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge'nin ofisinde yapılan toplantıya Başkan Cihangir Marmara'nın yanı sıra eski başkanlardan Melih Tunç Tandoğan, Ahmet Taşpınar, Niyazi Konuşmaz, Mehmet Erdoğan ve Ömer Hızlıok katıldı. Nafiz Zorlu döneminin temsil edilmediği toplantıda, Aslan Savaşan'ın ekibinden Umut Köroğlu hazır bulundu. Denetim Kurulu Üyeleri Mali Müşavir Gürcan Akan ve Hakan Güvener ile kulüp adına Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Serkan Acar da toplantıda yer aldı.

Katılımcılara Başkan Marmara ve denetçiler tarafından, SGK borçlarından dolayı geçmiş yönetim kurulu üyelerinin sorumlulukları konusunda teknik bilgiler verildi.

Toplantıda 2007-2015 arasında görev yapan başkanların birlikte çalıştıkları yöneticilerle kaynak oluşturarak ay sonuna kadar kendi dönem borçlarının bir kısmını ödemelerine karar verildi. Borçların 1998 yılından bu yana biriktiğini ifade eden eski başkanlar, 21 Ocak'ta daha geniş katılımlı bir SGK zirvesi yapılmasını kararlaştırdı. Bu toplantıya 1998-2015 yılları arasında görev alan eski başkanlardan Hayri Yorgancıoğlu, Mahmut Özgener, Burhan Bıçakçıoğlu, Sabri Sevenoğlu ve Erdinç Altınyeleklioğlu'nun da davet edileceği bildirildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Mehmet Erdoğan Cihangir Marmara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title