Haberler

Altay'da Lisanslar Tamam

SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden Altay'da yaklaşık 2 yıl sonra transfer yasağını kaldırarak 13 futbolcuyla anlaşan yönetim, 12'sinin lisansını çıkardı.

SPOR Toto 3'üncü Lig ekiplerinden Altay'da yaklaşık 2 yıl sonra transfer yasağını kaldırarak 13 futbolcuyla anlaşan yönetim, 12'sinin lisansını çıkardı. Manisa Büyükşehir Belediyespor'dan kaleci Aydın Bağ, Kayserispor'dan kaleci Yusuf Çekiç ve Bursa Nilüferspor'dan forvet Hasan Demir 3'er yıllık, Gümüşhanespor'dan orta saha oyuncusu Halil Karataş, Bandırmaspor'dan forvet Murat Uluç ve Kozan Belediyespor'dan kanat oyuncusu Yolcu Mansız ise 2'şer yıllığına resmen Altaylı oldu.

Siyah beyazlılar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan ön libero Emre Hasan Balcı, Diyarbekirspor'dan stoper Erhan Kurt, Darıca Gençlerbirliği'nden stoper Gökhan Şahin, Amed Sportif'ten orta saha oyuncusu Ferdi Coşkun, Bandırmaspor'dan sağ bek Necdet Kaba ve Batman Petrolspor'dan kaleci Süleyman Kasap'ı 1 yıllığına renklerine bağladı. Lisansı henüz çıkmayan gurbetçi orta saha oyuncusu Serhat Kot'un Alman vatandaşı olduğu ancak FIFA Transfer Eşleştirme Sistemi ile forma giyebileceği öğrenildi.

AFYON'DA RAKİPLER NETLEŞTİ

Altay'ın pazartesi günü başlayacak Afyonkarahisar kampında oynayacağı iki hazırlık maçının programı netleşti. Siyah beyazlılar, salı günü Afyon Arena'da yapılacak TSYD Afyon Kupası'nda saat 18.00'de Kütahyaspor'la karşılaşacak. Bu maçın galibi ile 24 Erzincanspor-Diyarbekirspor eşleşmesinin kazananı perşembe günü final müsabakasına çıkacak, kaybedenler üçüncülük için karşı karşıya gelecek.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Kayserispor Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title