Haberler

Altay'da Koşukavak da Pes Etti

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Sarıyer'e 3-2 mağlup olarak son 4 haftaya ligde kalma barajının 8 puan gerisinde giren Altay'da teknik direktör Yalçın Koşukavak de pes etti.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Sarıyer'e 3-2 mağlup olarak son 4 haftaya ligde kalma barajının 8 puan gerisinde giren Altay'da teknik direktör Yalçın Koşukavak de pes etti. "Bu son noktaydı. Kurtulmamızı Allah da istemiyor" diyen genç teknik adam, "Henüz 1'inci dakikada öne geçtik. İlk 15 dakikada 3-0'ı yakalayabilirdik. İkinci yarıda bir topumuz direkten döndü. Penaltı kazandık, rakip 10 kişi kaldı, penaltıyı dışarı attık. Artık gelecek sezonun hesaplarını yapmalıyız" şeklinde konuştu.

21 haftadır kazanamayan siyah beyazlı ekibin başında çıktığı ilk 4 maçtan beraberlik, son 4 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrılan Koşukavak, öne geçtikleri 3 müsabakada skoru koruyamadıklarını hatırlatarak, "Üzerimizde inanılmaz bir kazanamama baskısı var. Öne geçtiğimiz Göztepe, İnegölspor ve Sarıyer karşılaşmalarını kazansaydık, 8 puan daha toplayıp 31 puanda olacaktık. 8 hafta gol atamayan bir takıma geldim. Şimdi atıyoruz ancak yemeye de başladık. Yapacak bir şey yok" ifadesini kullandı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Koşukavak Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title