Haberler

Altay'da Kongre Sesleri

ALTAY'da 30 Mayıs'taki kongrede üst üste ikinci kez başkanlığa seçilen Cihangir Marmara'nın sağlık sorunları nedeniyle koltuğu devrettiği Özgür Ekmekçioğlu'nun olağanüstü genel kurula gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

ALTAY'da 30 Mayıs'taki kongrede üst üste ikinci kez başkanlığa seçilen Cihangir Marmara'nın sağlık sorunları nedeniyle koltuğu devrettiği Özgür Ekmekçioğlu'nun olağanüstü genel kurula gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Göreve geldikten sonra eski borçları ödeyip transfer yasağını kaldıran ve yapılan 15 takviye ile birlikte şu ana dek yaklaşık 2.5 milyon TL harcayan genç başkanın güçlü bir yönetimle yeniden aday olmayı planladığı ifade edildi. Bu kez seçimle koltuğa oturup güven tazelemeye hazırlanan Özgür Ekmekçioğlu'nun çalışmalara başladığı, en geç devre arasında kongre kararı alacağı bildirildi.

Son olarak altyapı antrenörlerinin geçen sezondan kalan alacakları ile bu sezonun geciken 4 aylık maaşlarını ödeyip, tesisleri bakıma aldıran Başkan Ekmekçioğlu'nun, mali yükü paylaşacak isimlerden kurulu bir yönetim oluşturacağı kaydedildi. Kongre söylentileri konusunda yorum yapmayan Ekmekçioğlu, 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta zirve yarışı veren takımın motivasyonunu bozmak istemediğini ifade etti. Altay yönetiminde Reşit Nacar, Berk Eregüler, Volkan Kebir istifa etmiş, Alex Padulano da profesyonel şubedeki görevini bırakmıştı. Başkanlığı devreden Cihangir Marmara da altyapıda görev almaya başlamıştı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cihangir Marmara Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title