Haberler

Altay'da İbrahim Akın Yedek Kulübesinden Çıkamadı

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta zirve mücadelesi veren Altay'da teknik direktör Cüneyt Biçer'in göreve başladığı Kartalspor karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan yıldız futbolcu, son 3 müsabakada ise yedek soyundu.

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta zirve mücadelesi veren Altay'da teknik direktör Cüneyt Biçer'in göreve başladığı Kartalspor karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan yıldız futbolcu, son 3 müsabakada ise yedek soyundu. Çorum Belediyespor randevusunda son 30 dakikada oyuna dahil olan brahim, Kızılcabölükspor derbisinde 90 dakikayı kulübede geçirdi.

Son olarak Kozan Belediyespor deplasmanında ikinci yarıda oyuna giren İbrahim'in sezon başı hazırlık kampına katılmamanın handikapını yaşadığını belirten Biçer, "Diri takımlar karşısında İbrahim'i ilk 11'de oynatmak yerine, rakip yorulduktan sonra 60'ıncı, 70'inci dakikalarda sahaya sürmek daha mantıklı. İkinci yarı girdiği Kozan'da takıma büyük katkı sağladı. İbrahim Akın gibi bir futbolcu hazır olduğunda her takımda önemli işler yapar" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorum Belediyespor Cüneyt Biçer Kartalspor Kozan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title