Haberler

Altay'da Genel Kurula Doğru

Altay Kulübü'nün eski yöneticilerinden Ömer Hızlıok, Ahmet Taşpınar başkanlığındaki yönetimin kulübü yangın yerine çevirmeye çalıştığını iddia etti.

Hızlıok, Altay Kulübü Başkan adayı olarak yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde Altay'da yaşanan gelişmelerin kulübün geleceğiyle ilgili ciddi kaygılara neden olduğunu belirtti.

Taraftarın düzenlediği imza kampanyasıyla yasa gereği olağanüstü kongre kararı almak zorunda kalan Ahmet Taşpınar yönetiminin kulübün geleceğini tehlikeye atacak kararlar aldığını savunan Hızlıok, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sanki olağanüstü kongre yapılmayacakmış gibi davranan Taşpınar, takımda neredeyse kimseyi bırakmamış ve önümüzdeki sezon yararlı olacak tüm futbolcuları satmıştır. Son olarak Murat Karakoç'un Turgutluspor ile anlaşması ve Cenk Ahmet'in de satılacak olması bardağı taşıran son damlalar olduğu gibi, 'Benden sonrası tufan' mesajları verir gibidir. Taşpınar'ın derdi Altay değil, gelecek yönetimi köşeye sıkıştırıp başarısızlığa mahkum etmektir. Transferin önünü açmak için bugüne kadar satılan futbolcular aynı zamanda takımın gücünün de düşmesine neden olmamış mıdır? Bugün Altay'ın elindeki futbolcu kadrosu sadece gençlerden oluşan ve bir iki deneyimli oyuncudan ibarettir. Sayın Taşpınar, sanki bir yıl daha görevde kalacakmış ve kongre yapılmayacakmış gibi kulübü tek başına ve babasının çiftliği gibi yönetme sevdasını sürdürmekte ve dahası kulübü her geçen gün güçsüz bırakmaya çalışmaktadır. "

Ahmet Taşpınar'ın gelecek yönetimin elini kolunu bağlamaya ve başarısızlığa mahkum etmeye çalıştığını öne süren Hızlıok, şöyle devam etti:

"Altay'ın tarihinde kulübe en çok kadar zararı dokunan, kulübü art arda başarısızlıklara abone eden ve yetmiyormuş gibi kendisini kulübün sahibi sanan Taşpınar'ın Altay sevgisi artık tartışılır hale gelmiştir. Ahmet Taşpınar başkanlığındaki yönetim, kulübü yangın yerine çevirmeye çalışıyor. "

Alsancak Stadı büfe ihalesinin seçimden bir hafta önce yapılmasını da

'yangından mal kaçırma' olarak değerlendiren Ömer Hızlıok, şunları kaydetti:

"Taşpınar'ın kongreye çok az bir zaman kala sergilediği bu davranışların Altay sevgisiyle zerre kadar ilgisi olmadığı halde, gelecek yönetime enkaz bırakma çabasının vereceği zararın bedelini ödeyecek olan da Altay'dır. Altay camiasının büyüklerine ve Altay'a gönül vermiş tüm taraftarlara sesleniyorum. Sayın Ahmet Taşpınar'ın olağanüstü genel kurula kadar kulübün geleceğiyle ilgili alacağı her karar, yaptığı her uygulama gerektiğinde adalete hesap verme zorunluluğunu doğurur. Çünkü her şeyden ve herkesten çok daha önemli olan Altay'dır. Altay'a zarar veren herkes adalete hesap verecektir. "

- İZMİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title