Haberler

Altay'da 1 Puana 4 Fire

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde lider Tire 1922 ile 2-2 berabere kalan Altay, aldığı 1 puan karşılık 4 fire verdi.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde lider Tire 1922 ile 2-2 berabere kalan Altay, aldığı 1 puan karşılık 4 fire verdi. Tire 1922 karşısında 75'inci dakikada Bedri Can'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan, Altay 80'inci dakikada Ömer'in golüyle 1 puan aldı.

Siyah beyazlılarda Bedri Can'ın yanı sıra sarı kart gören Hüsamettin ve Fatih de Turgutluspor deplasmanı öncesi cezalı duruma düştü. Altay devre arasında oyundan alınan Ulaş'ın belinden sakatlandığı, genç savunmacının ağrılarının sürdüğü öğrenildi. Son iki haftadan beraberlikle ayrılmasına rağmen 32 puana ulaşıp yeniden 4. sıraya yükselen Altay, yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

İki takımın da kazanmak için mücadele ettiğini belirten teknik direktör Serdar Sabuncu, "Oyun istediğimiz gibi başladı, baskı yapıp erken gol bulduk. Daha sonra Tire 1922 Gökhan'ın bireysel yeteneğiyle güzel bir gol buldu. İkinci yarıda basit bir hatadan ikinci golü yedik. 10 kişi kalmamıza rağmen skoru eşitledik. Maçın hakemi 85'inci dakikada Kart sınırında olan oyuncularımıza ilk faullerinde sarı kart gösterdi. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Yürekli futbolcularımızı kutluyorum" diye konuştu. Altay'da ön libero Orhan'ın cezası sona erdi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Turgutluspor Tire Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title