Haberler

Altay, Bşb Erzurumspor Maçını Kazanmayı Hedefledi

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta iddiası kalmayan ve pazar günü deplasmanda lider BŞB Erzurumspor'la karşılaşacak Altay, bu sezon öne geçtiği 7 maçta skoru koruyamayarak puanlar kaybetti.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta iddiası kalmayan ve pazar günü deplasmanda lider BŞB Erzurumspor'la karşılaşacak Altay, bu sezon öne geçtiği 7 maçta skoru koruyamayarak puanlar kaybetti.

Siyah-beyazlılar ilk golü atıp skor avantajı yakaladığı randevularda Kızılcabölükspor, Tire 1922, Birlik Nakliyat Düzyurtspor ve Turgutluspor'la 2-2, Erzin Belediyespor ve Bursa Nilüferspor'la 1-1 berabere kalırken, Silivrispor'a 2-1 yenildi. 41 puanla 9. sırada yer alan İzmir ekibi rakiplerine üstünlük kurduğu randevulardan galibiyetle ayrılsa, 15 puan daha toplayıp 56 puanla 4. basamakta olacaktı.

BŞB Erzurumspor'u ilk yarıda İzmir'deki müsabakada 3-2 mağlup eden Altay, güçlü rakibine karşı bir kez daha üstünlük sağlamayı hedefliyor. 6 haftadır kazanamayan İzmir temsilcisi sahadan 3 puanla ayrılması durumunda deplasmandaki 10 maçlık galibiyet özlemini de dindirecek. Altay'da sakatlığı süren Ömer ile Serkan forma giyemeyecek. Geçen haftaki Bursa Nilüferspor maçının 40. dakikasında oyundan alınan Halil'in sakatlığının ciddi olmadığı öğrenildi. Teknik Direktör Serdar Sabuncu'nun fazla şans bulamayan futbolculara şans verebileceği ifade edildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Nilüferspor İzmir Tire Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title