Haberler

    Alsancak Rotary / 10. Ulusal Genç Solist Yarışması - Genç Prof. Kategorisi Final & Ödül Töreni

    Ülkemizin ve ülkemize ait değerlerin yeterince ve etkin olarak gün yüzüne çıkarılmadığı düşüncesinden hareketle, "ne yapılmalı - ne yapılabilir" sorusuna bir yanıt vermek adına Ulusal Genç Solist Yarışması adıyla geçtiğimiz yıllarda bir yarışma yapılmıştır.

    Ülkemizin ve ülkemize ait değerlerin yeterince ve etkin olarak gün yüzüne çıkarılmadığı düşüncesinden hareketle, "ne yapılmalı - ne yapılabilir" sorusuna bir yanıt vermek adına Ulusal Genç Solist Yarışması adıyla geçtiğimiz yıllarda bir yarışma yapılmıştır. Bu yıl 10'uncusu düzenlenmektedir.

    Bu yarışmayı yapmaktaki temel amaç; ülkemizin zor koşullarda yetiştirdiği değerli genç sanatçıların, ülkemiz ve kentimiz sanatseverlerine tanıtılmasına yardımcı olmak ve onlara birtakım olanaklar sağlayarak özendirmek, daha da ileri düzeye ulaşmaları için katkı koymaktır.

    Bu yarışmayı kurumsallaştırmak yalnızca Alsancak Rotary Kulübü'nün çabalarına bağlı olmayıp öncelikle müzik eğitimi veren kurumlar, halkımızın beğeni düzeyini yükseltme görevini üstlenmiş olan sanat kurumları ve elbette ülkemiz ve kentimizin sanatseverlerinin çabaları ile mümkün olacaktır.

    Yer:  Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi / Büyük Salon

    Saat:  20.00

    Ödüller:  Genç Profesyonel Kat.   I. 10.000 TL

    II. 5.000 TL

    III. 3.000 TL

    Necdet Aydın Sahne Yorumu Özel Ödülü 1.000 TL

    Üniversite Kat             I. 2.500 TL

    II. 2.000 TL

    III. 1.500 TL

    Necdet Aydın Sahne Yorumu Özel Ödülü 500 TL

    Giriş ücretsizdir.

    İrtibat için AASSM Halka İlişkiler: 0 232 293 38 18 - 19 - 20

    iletisim@aassm.org.tr

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Aydın Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title