Haberler

Alperenlerden Bayrak Protestosu

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2'nci Hava Kuvveti Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının indirilmesi, Antalya Alperen Ocakları tarafından protesto edildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2'nci Hava Kuvveti Komutanlığı'ndaki Türk bayrağının indirilmesi, Antalya Alperen Ocakları tarafından protesto edildi.

Antalya Alperen Ocakları "Bayrağa saygı yürüyüşü" kapsamında Kazım Özalp Caddesi havuz başında bir araya geldi. Dövizler açıp sloganlar atan grup, ellerinde Türk bayrakları taşıdı. Antalya Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Uysal yaptığı açıklamada, bayrağın indirilip yere atılmasına seyirci kalan komutanı ve askeri kınadıklarını söyledi. Askerin en önemli vazifesinin bayrağını ve ülkesini korumak olduğunun altını çizen Uysal, "Bu örgüte büyük bir yaptırım uygulanmadığı sürece hiçbir vatanseverin acısı dinmeyecektir. Hükümetin yüz verip şımarttığı bu terör örgütü meydanları boş sanmasın. Bizler sokağa inersek hedefimiz dükkanlar, ATM'ler olmaz. Biz Sultan Alparslan, Fatih Sultan Mehmet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün torunlarıyız. Bizim milletimizin hiçbir şeyden korkusu yoktur. Bizler söz konusu vatan ve önemli değerlerimize bu değeri yaşatmak için geçmişte nasıl canlar verdiysek milletçe hiç korkmadan bugünde gereken canı veririz" dedi.

Uysal, Türk bayrağının bu ülkede ilelebet dalgalanacağını ve ezanın dinmeyeceğini sözlerine ekledi. Sloganlar atarak yürüyüşe geçen grup, Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından sessizce dağıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alperen Ocakları Mustafa Uysal Diyarbakır Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title