Haberler

Alperenlerden Açıklama

Alperen Eğitim ve Kültür Merkezi Başkanı Coşkun Arslan, "Düz ovada İŞİD'e karşı savaşamayan bu piyonlar ülkemizi de bu bataklığa sürüklemek istemektedir. Dün Kandil'den tehdit yağdıranlar bugün tehdit etmeye çalıştıkları ülkenin askerinin yardımını beklememelidir" dedi.

Coşkun Arslan yaptığı açıklamada, "Kamuoyunun da yakından takip ettiği İŞİD'in Kobani'ye saldırması neticesinde ülkemizde cereyan eden hadiseleri bizler de dikkatle takip etmekteyiz. Maalesef bu hadiselerde çözüm sürecinin iki aktöründen biri olan BDP-PKK grubu yandaşlarını ayaklanmaya sevk etmiş, olaylarda onlarca vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve iki polisimiz de şehit olmuştur. Sözde demokrasi, barış, insan hakları, kardeşlik sloganlarıyla milletimize peynir ekmek gibi yedirilen çözüm sürecinin baş aktörü BDP cephesinin fiiliyatta yandaşlarını şiddete, isyana ve topyekun ayaklanmaya çağırması samimiyetsizliklerinin ve ikiyüzlülüklerinin bariz bir göstergesidir. Umarız ki IŞİD gerçeği sözde Kürdistan devletini inşa etmeye namzet piyonlara devlet kurmanın dağda askere, öğretmene, polise pusu kurmak kadar kolay olmadığını öğretirken, bu piyonlarla masaya oturarak günü kurtarma telaşıyla müzakere yapanlara da teröristle müzakere değil mücadele edilmesi gerektiğini öğretmiştir. Düz ovada İŞİD'e karşı savaşamayan bu piyonlar ülkemizi de bu bataklığa sürüklemek istemektedir. Dün Kandil'den tehdit yağdıranlar bugün tehdit etmeye çalıştıkları ülkenin askerinin yardımını beklememelidir" diye konuştu.

"Türkiye; Türkmen, Kürt, Arap zorda kalmış bütün kardeşlerimize yardım ederken, mazlum ile teröristi ayırmalı, özellikle bu süreçte çok dikkatli, titiz ve öngörülü bir politika izleyerek hem Suriye ve Irak'ın toprak bütünlüğünün yanında olmalı hem de milli güvenliğimizi tehlikeye atacak adımlardan uzak durmalıdır" diyen Coşkun Arslan, şunları kaydetti: "Dün sınır ötesi tezkereye Meclis'te hayır oyu veren terörist partinin uzantılarının bugün sınırlarımızı kullanarak İŞİD ile savaşmasına izin vermek bu vatana yapılabilecek en büyük ihanettir. Şehitlerimizin kemikleri özellikle başından beri yanlış olduğunu belirttiğimiz çözümsüzlük süreci ile yeterince sızlamıştır. Bundan gayri hiç kimsenin bu vatanın evlatlarına kurşun sıkanlara el sıkışması kabul edilemez."

"KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRMA PROJESİ"

Alperenlere seslenen Arslan şöyle konuştu: "Bizler bu ülkenin jandarması, polisi, askeri değil sigortasıyız. Kolluk kuvvetleri yeterli ve gereken tedbirleri ülkenin menfaati icabı alacaktır, almak zorundadır. Hiçbir Alperen kardeşimin 'kardeşi kardeşe kırdırmak, bin yıllık kardeşliği bozmak isteyenlerin' oyununa gelmeyeceğine dair inancım sonsuzdur. Heyecanlarımızı bir gün lazım olacağı düşüncesiyle hezeyanlara dökmeden saklı tutmak, birlik ve beraberliğe en çok muhtaç olduğumuz bu dönemde bir Alperen'in üzerine düşen en büyük görevdir. Tarih üzerinize bir görev yüklediğinde sağınıza solunuza kim var diye bakmadan, vatandan gayrısını teferruat addederek koşacağınızı herkes iyi bilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemiz genelindeki şiddet olaylarını, askerimize, polisimize, bayrağımıza, milli ve manevi değerlerimize, vatan bütünlüğümüze millet birliğimize yapılan alçakça saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bölücü vatan hainlerinin, din düşmanlarının yaptığı saldırılarda şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralanan güvenlik güçlerimize acil şifalar diliyoruz." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Coşkun Arslan Kandil Dağı Kobani Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title