Haberler

Alperenler Kayseri Adliyesine Siyah Çelenk Bıraktı

– bbp Kayseri İl yönetimi 2009 yılında helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin ölümü ile ilgili 132 şüpheli hakkında verilen takipsizlik kararını protesto ederek, adliye girişine siyah çelenk bıraktı.

– bbp Kayseri İl yönetimi 2009 yılında helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin ölümü ile ilgili 132 şüpheli hakkında verilen takipsizlik kararını protesto ederek, adliye girişine siyah çelenk bıraktı.

Ellerinde Muhsin Yazıcıoğlu fotoğrafı üzerine 'Tez Adalet İstiyoruz' pankartı ile Kayseri Adliyesine gelen partililer adına açıklama yapan BBP Kayseri İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman, şunları söyledi:

"Bu elim olay en başından itibaren sert hava şartlarında ve pilotaj hatası kaynaklı basit bir havacılık kazası olarak kamuoyuna yansıtıldı. Hatta bu istikamette daha sonra uyduruk olduğunu ispatladığımız kaza kırım raporları hazırlanmıştı. Tıpkı şimdi verilen takipsizlik kararındaki hükmün gerekçesinde olduğu gibi. 2014 yılında da bu dava ile ilgili takipsizlik  verilmişti. Biz inanıyoruz ki hala bu ülkede vicdanı ile karar verebilecek adil mahkemeler var. ve inanıyoruz ki, yanlış hesap Bağdat'tan döner. Muhsin Yazıcıoğlu davası siyasallaşan ve milletin geneline yakınının güvenini kaybettiği bir hukuk mekanizmasının kurbanı olmuştur."

Konuşmanın ardından BBP İl Başkanı Yaşar Bekir Soğman ve partililer, Kayseri Adliyesine üzerinde 'Muhsin Yazıcıoğlu Davası Kapatılamaz' yazılı siyah çelenk bıraktı.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title