Haberler

Alperen Ocakları Vakfında Görev Değişimi

Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı, görevini Genel Sekreter Murat Aslan'a devretti.

Alperen Ocakları Vakfı Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı, görevini Genel Sekreter Murat Aslan'a devretti.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, vakfın genel merkezindeki törende, 2 yıl önce Alperen Ocaklarının vakfa dönüştürülmesi için başlattıkları sürecin zorlu geçtiğini söyledi.

Alperen Ocaklarını merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurduğuna işaret eden Yanar, "BBP'den bağımsız bir Alperen Ocaklarının varlığını düşünmek mümkün değildir. BBP'den bağımsız hareket eden bir Alperen Ocaklarının mevcudiyetine saygı duymak ve bunu kabullenmek mümkün değildir" diye konuştu.

Sarı da görevini 18 aydır birlikte çalıştığı Aslan'a devretmekten mutlu olduğunu ve emaneti emin ellere teslim etmenin gururunu yaşadığını belirtti.

Aslan ise Sarı ve birlikte görev yaptığı kişilere teşekkür ederek, "Hareketimizin tarihinde mücadelesi, dik duruşu ve alın teriyle yer almış, siyasal ve sosyolojik buhranların etkisiyle bir köşeye çekilmiş bütün dava arkadaşlarımı, tarihin bize yüklediği misyonla tekrar dirilişe çağırıyorum. Aramızdaki kesreti vahdete dönüştürecek bir kararlılıkla, Muhsin başkanın ifadesiyle, hepinizi büyük birliğe davet ediyorum" dedi.

Daha sonra Sarı, Aslan'a ocağın bayrağını ve Kur'an-ı Kerim verdi.

Törenin ardından, vakıf üyeleri, merhum Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Alperen Ocakları Ahmet Tarık Murat Aslan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title