Haberler

Kayseri'de Alperen Ocaklarından Tabutlu Eylem

Güncelleme:

Kayseri'de Alperen Ocakları üyeleri tabutlu eylem yaparak, Muhsin Yazıcıoğlu davasında verilen takipsizlik kararlarına tepki gösterdi.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan Alperen Ocakları üyeleri, ellerinde 'Adalet El Fatiha' yazılı temsili tabutla Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü ardından ortaya çıkan gelişmelere tepki gösterdi. Kayseri Alperen Ocakları adına konuşan Mahmut Cömert, 5 yıl önce 'kalleşçe bir suikastle öldürülen şehidimiz' olarak nitelendirdiği BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu olayının üzerinin örtülmeye çalışıldığını, takipsizlik kararları ile yavaş yavaş alıştıra alıştıra gündemden düşürülmeye çalışıldığı iddia etti. Cömert, şöyle dedi:

"Verilen takipsizlik kararında olayla ilgili tüm bilgileri ortaya koyacak cihazların çalınması adi hırsızlık kapsamına aldıkları için bu husus konusunda kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilmiş, savcılar zaten bu davaya bakacak hakim savcı yok kimse kariyerini riske atmak istemez diyor.Ve dönüp bizlerden bu safsata karara inanmamız bekleniyor. Üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen hiçbir konu açıklığa kavuşmazken hala dava açılmamışken bu hamle ile neyin amaçlandığı aşikardır. Aramalarda 3 gün bulunamayan liderimizin hesabını verecek bir babayiğit arıyoruz, bu davayı üstlenecek delikanlı bir savcı arıyoruz. Son ses, son kan, son nefere kadar mücadele edeceğiz. Bu davanın davacısı olacağız. Kahramanmaraş Adliyesi önünde yaralı gönüllere biber gazı sıkma 'başarı ve kahramanlığı gösteren' sayın Emniyet mensuplarını da tebrik ederiz. Biz bu davaya baş koyduk. Ölen sizin adaletinizdir, ilahi adalet elbet bir gün tecelli edecektir." - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Alperen Ocakları Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title