Haberler

Alperen Ocakları'ndan Şükür Namazı?

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHAAlperen Ocaklarına mensup bir grup darbe girişiminin önlenmesi nedeniyle Sultanahmet Camiinde şükür namazı kıldı.

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

Alperen Ocaklarına mensup bir grup darbe girişiminin önlenmesi nedeniyle Sultanahmet Camiinde şükür namazı kıldı. 15 Temmuz şehitleri için mevlidi şerif okutulurken, Ayasofya'nın tekrar ibadete açılması için imza kampanyası başlatıldı.

Cami önünde toplanan yaklaşık elli kişilik grup adına Alperen Ocakları Başkanı Kürşat Mican bir basın açıklaması yaptı. 15Temmuz'da hayatını kaybeden şehitleri anmak için toplandıkların belirten Mican, "Malumunuz ülkemiz 15 Temmuz'da çok acı bir olayla karşı karşıya kaldı. Ülkemizi canı pahasına müdafaa etmek için tankların altına yatan, namlulara göğüs geren aziz kahraman şehitlerimizi bugün burada yad ettik. Mevlidi Şerif okuttuk. Aynı zamanda bu darbe girişimini, Milletimizle, devletimizle tek vücut olduk. Alperen Ocakları olarak burada şükür namazı eda ettik. Rabbim bu yaşanılan olayı bizlere bir daha göstermesin. Burada bulunmamız şükür namazı ve mevlidi şerifti" dedi.

Ayasofya'nın da bu vesile ile ibadete açılması gerektiğini savunan Mican, "Karşımızda bulunan Ayasofya Camii'mizin de acısı yüreklerimizde hala devam etmektedir. Ayasofya'yı ibadete açarak darbecileri bir darbede sen vur sloganıyla Ayasofya'nın tekrar ibadete açılarak milli iradenin 15 Temmuz zaferini taçlandırmak için burada bulunmaktayız. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. En kısa zamanda Ayasofya'da namaz kılabilmeyi bize nasip eylesin" diye konuştu. Demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerini belirten Mican şöyle konuştu, "Meydanlardayız, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan meydanları terk edin diyene kadar, meydanlarda kutsal nöbetimizi tutmaya devam edeceğiz. Bizlere siz Recep Tayyip Erdoğan şu anda bizim devlet reisimiz, Cumhurbaşkanımız. Evet, biz devletçiyiz, milletçiyiz. Devletimizin başına sonuna kadar, canımız pahasına olsa da sahip çıkacağız"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alperen Ocakları Sultanahmet İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title