Haberler

Alperen Ocakları İzdivaç Programlarına Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Güncelleme:

RTÜK'ün kestiği cezaların ardından izdivaç programlarına bir darbede Alperen Ocakları'ndan geldi. Alperenler izdivaç programlarına karşı imza kampanyası başlattı.

Alperen Ocakları, izdivaç programlarının yayından kaldırılması için Üsküdar'daki Mihrimah Sultan Cami önünde stant açarak imza kampanyası başlattı.

"RTÜK'E VE TBMM'YE VERECEĞİZ"

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, burada yaptığı basın açıklamasında, geçen hafta evlilik programlarının yayından kaldırılması için RTÜK'e başvurduklarını ifade ederek, "Bugün burada bir imza kampanyası başlattık. Hedefimiz 1 milyon imza toplamak. Bu imzaları hem RTÜK hem de TBMM Başkanlığı'na vereceğiz." dedi.

"AİLE DEĞERLERİMİZE ZARAR VERMEKTEDİR"

Yayınlanan izdivaç programlarının tamamen Türk ve İslam geleneklerine aykırı olduğunu savunan Mican, "Bizim aile değerlerimize zarar vermektedir. Bizim en hassas olduğumuz, en değer verdiğimiz aile müessesesini yıpratıp yozlaştırmaktadır. Ekrana çıkardıkları gençleri para karşılığı orada tutuyorlar. Onların duygularıyla oynuyorlar. Burada yaşanan olaylar gençlerimizi kötü şekilde etkiliyor. Ahlaki yönden çok ciddi problem olduğunu düşünüyorum. Ülkemizin içinde ve dışından şehit haberleri gelirken, onların evlenmeye gelen kızları dansöz gibi oynatması bizi rahatsız ediyor. Biz bunları kültür ve ahlak terörü olarak görmekteyiz. Sonuna kadar bu programların kaldırılması için mücadele edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

15 GÜN DEVAM EDECEK

İmza kampanyasını bugün Üsküdar'dan başlattıklarını söyleyen Mican, İstanbul'un diğer ilçeleri ve ülkenin diğer illerinde de sürdüreceklerini ve 15 gün devam edecek etkinlik döneminde toplanan imzaları RTÜK ve TBMM Başkanlığı'na göndereceklerini sözlerine ekledi.

RTÜK REKOR CEZA KESMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), şikayet rekoru kıran evlilik programlarına son bir yılda toplam 11,2 milyon lirayı aşan ceza kestiği ortaya çıkmıştı. İzdivaç programlarına, RTÜK cezalarının ardından bir darbede Alperen Ocakları'ndan gelmiş oldu.

Kaynak: AA / Magazin

Alperen Ocakları İstanbul Üsküdar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
title