Haberler

Alper Taşdelen 2017 Yatırımlarını Denetledi

Gerçekleştirdiği yatırımlarla Çankaya'ya yeni bir kimlik kazandıran Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2017 yılında açılışları yapılacak yeni projeleri denetleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Geçtiğimiz yılın son 3 ayını 26 eserin açılış ve temel atma organizasyonlarıyla kapatan Çankaya Belediyesi, kültür merkezlerinden pazar yerlerine, Çankaya Evlerinden parklara kadar birçok eserin açılışını yapacağı 2017'yi için de çalışmalarını sürdürüyor. Mart ayından Haziran ayına kadar sürecek 4 aylık süreçte 24 eserin daha açılış ve temel atımını gerçekleştirecek belediye, önümüzdeki günlerde Çankayalılara yeni eserler kazandıracak.

Göreve geldiği günden bugüne ilçeye birçok eser kazandıran Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 2017 yılında açılışları yapılacak projeleri yerinde inceledi. Açılışları yapılacak inşaatları denetleyen Taşdelen, 100. Yıl Pazaryeri ve Çankaya Evi ile Ayşe Serim Gündüz Bakımevi, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir ve Şehit Polis Fethi Sekin Parkı ile Lozanpark 3. ve 4. etap çalışmalarındaki son durumu inceledi. İlk olarak 100. Yıl Mahallesi sakinlerine hizmet verecek ve tamamlandığında kent meydanı kimliğine kavuşacak pazar yeri inşaatını gezen Taşdelen, vatandaşların sosyal ve kültürel alanda becerilerini geliştirebilecekleri 100. Yıl Çankaya Evi'ndeki çalışmaları da yerinde gördü.

Yerel yönetimler düzeyinde Türkiye'nin en büyük ve en kaliteli kreş hizmetini veren Çankaya Belediyesi, yeni bir kreşi de Öveçler semtine kazandıracak. Ayşe Serim Kreşi'nde hiçbir eksik kalmamasına özen gösteren Taşdelen, çocukların eğitim alacağı binada titizlikle denetleme yaptı. Yeşil alanları halkın yararına kullanan belediye, yeni park alanları oluştururken var olan parkları da genişleterek halkın nefes alabileceği yeni yerlere dönüştürmeye devam ediyor. Lozanpark 1. ve 2. etaplardan sonra 3. ve 4. etap çalışmalarında da sona yaklaşılıyor. Öveçler'de Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir ve Şehit Polis Fethi Sekin adına yapılan parklar ise vefanın güzel bir örneği olarak Çankaya'ya kazandırılacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Yerel Haberler

title