Haberler

Alper Kul Almanya'yı Güldürüyor

Duisburg'un ünlü tiyatro salonu Theater am Marientor'da izleyenleriyle buluşan ve gösterisine bir şarkı ile başlayan Alper Kul, babası Fikret Kul ile geçmişte yaşadıklarını mizahi bir dille anlattığı oyunuyla, salonda bulunan izleyicileri edeta gülmekten kırdı geçirdi.

Duisburg'un ünlü tiyatro salonu Theater am Marientor'da izleyenleriyle buluşan ve gösterisine bir şarkı ile başlayan Alper Kul, babası Fikret Kul ile geçmişte yaşadıklarını mizahi bir dille anlattığı oyunuyla, salonda bulunan izleyicileri edeta gülmekten kırdı geçirdi. Babasının ve kendisinin gençlik yıllarından derlediği hikayeleri Babamın oğlu oyunuyla izleyicilerine aktaran Alper Kul, kadın-erkek ilişkilerinden anlatırken de, salon kahkahalarla inledi.Tek kişilik oyunuyla seyircisini güldürmeyi başaran Alper Kul, geldiği Duisburg'ta alkışlarla uğurlandı.

Gösterisinin ardından hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyen Alper Kul, izleyicilerinin telefonlarını alıp selfie de yaptı.

AVRUPALI TÜRKLERLE GÜLMEK BİZİ DE MUTLU EDİYOR

Turnesi hakkında habercilere bilgi veren Alper Kul, 'iki hafta sürecek bir Avrupa turnesine başladık.Buralarda yaşayan insanlarımızla birlikte gülmek bizide, mutlu ediyor.Avrupa şehirleri, 81 vilayetimizden sonraki şehirlerimiz oldu, milyonlarca Türk'ün yaşadığı bu kentlere gelmemek ayıp olur.Ürettiğimiz bütün işlerle, Avrupalı Türklerle buluşmaya devam edeceğiz' diye anlattı.

Alper Kul, Avrupa tunesine bugün Mannheim gösterisiyle devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alper Kul Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title