Haberler

Alp Kırşan, Haftalar Sonra Dominik'te Oğlu ve Eşiyle Buluştu

Güncelleme:

Zeynep Kırşan, oğlu Efe ile birlikte eşi Alp Kırşan'ı Dominik'te ziyaret etti. Ünlü çift, ilk defa denize giren Efe'nin fotoğraflarını paylaştı.

Zeynep Kırşan, oğlu Efe ile birlikte bir süredir Dominik'te olan eşi Alp Kırşan'ı ziyarete gitti.
Birlikte keyifli anlar yaşayan aile, çektikleri fotoğrafları Instagram sayfalarında takipçileri ile paylaştı.

Oğluyla birlikte doyasıya vakit geçiren Alp Kırşan, minik Efe'yi deniz ile tanıştırdı.

"ÖMRÜN OKYANUSLAR KADAR UZUN OLSUN"

Zeynep Kırşan çektiği fotoğrafı sayfasında yayınlayarak altına şu notu düştü:

"Bugün ilk defa denize değdi o minik ayakların... Biraz üşüdün biraz korktun ama hep gülümsedin bize. Sımsıkı tutundun parmaklarıma 'sakın bırakma beni' der gibi... Nefes aldığımız sürece, sen her tutunmak istediğinde tüm bedenimizle yanindayız güzel oğlum... Umarım ömrün okyanuslar kadar uzun ve temiz olsun..."





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alp Kırşan Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

detox:

Acun abisi sayesinde iş güç sahibi olup, çoluk çocuğa karıştı. :)

9
0
yanıtYanıtla
Goksu:

Çok tatlilar yazdigi not ta cok anlamli hep mutlu kalin

6
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Kenzül Arş Dua sını okumayı adet haline getir, Melekler bile seni kıskansın. Müslüman boynundada taşımak çok Eftal dir diyor, Alimler.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title