Haberler

    Alonso'nun Kazasından Önce Mclaren Aracının Direksiyonu Sertleşmiş

    McLaren takımı, Fernando Alonso’nun Barcelona testlerinde geçirdiği kaza öncesinde aracın direksiyonunun ağırlaştığını açıkladı.

    2 kez dünya şampiyonu olan Alonso, Barcelona testlerinin ilk haftasındaki son gününde 3. virajda kaza yapmış ve beyin sarsıntısı geçirmişti.

    Sezonun ilk yarışını kaçıran Alonso dün Cambridge Üniversitesi’nde testlerden geçti. Alonso’nun yarışmak için perşembe günü de FIA tarafından teste tabii tutulacak.

    Kaza anıyla ilgili McLaren’den yeni bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada “Telemetre verilerinde yaptığımız incelemede açık bir şey yoktu. Aynı şekilde  laboratuvar testlerinde ve yeniden yapılandırmada anormal bir şey çıkmadı. Fernando kazadan önce direksiyonun ağırlaştığını hissetmiş.”

    “Sonuç olarak takım veri yakalamasını arttırmak için araca ekstra sensörler yerleştirdi.”

    “Fernando tekrar arabaya oturmak ve Honda ile olan ortak çalışmamıza önemli katkı sağlamak ve pist performans gelişimini hızlandırmak için sabırsızlanıyor.” sözlerine yer verildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fernando Alonso Barcelona Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title