Haberler

    Alonso, Kazanın Direksiyondan Kaynaklandığından Emin!

    Malezya’da basın mensuplarının sorularını cevaplayan Fernando Alonso, Barcelona testlerinde geçirdiği kazayı hatırlamadığı yönündeki iddiaları reddetti ve kazanın direksiyondan kaynaklandığını söyledi.

    Barcelona testlerinin ilk haftasında kaza geçiren Alonso, beyin sarsıntısının tekrarlanması ihtimaline karşı ilk yarışa katılmamıştı. Alonso’nun geçirdiği kaza ise büyük bir sırra dönüştü.

    Bugün yarışma onayı alan Alonso, kazanın rüzgar yüzünden olduğu yönündeki McLaren açıklamasını da reddetti.

    Alonso “Kasırga bile o hızda aracı oynatamaz. O gün ilgi çok fazlaydı. Muhtemelen takımım ve menajerimin ilk açıklamaları o yönde oldu.”

    “Ancak ben hatırlayana kadar 3-4 gün bir şey söyleyemezlerdi. Daha da kötüsü olabilirdi. Rüzgar teorisinden bahsettiler ancak açıkçası bunun yardımı olmadı.”

    “3. virajın ortasında direksiyonda sorun yaşadık. Sağ tarafa kilitlendi ve duvara yaklaştım. Son anda frene bastım, 5. viresten 3. vitese düşürdüm.”  dedi.

    Alonso, araçtaki verilerin kazanın direksiyon yüzünden kaynaklandığını göstermediğini kabul etti.

    Alonso “Ne yazık ki bazı parçalar eksik. Aracın o bölümdeki veri toplama seviyesi yeterli değil.”

    “Araçta bir sorun olduğu açık. Ancak şu an için verilerde bu görünmüyor. Açık bir cevap yok.” dedi.

    Alonso’nun hafızasını kaybettiği yönünde açıklamalar gelmişti ancak Alonso her şeyi hatırladığını ve sadece doktorlar tarafından uyutulduğunda bilincinin yerinde olmadığını söyledi.

    Alonso “Her şeyi hatırlıyorum. Güneşli bir sabahtı. Tüm ayar değişikliklerini ve tur zamanlarını hatırlıyorum. Sebastian 3. viraj öncesinde önümdeydi ancak şikanı kesti ve bana yol verdi.”

    “Duvara vurduktan sonra bir süre duvarı öptüm ve ardından telsizi kapattım. O an bilincim mükemmel açıktı.”

    “Ambulansta ya da klinikte bilincimi kaybettim.” dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fernando Alonso Malezya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title