Haberler

Almeda Abazi kimdir? Abazi neden gündem oldu ?

Güncelleme:

Almeda Abazi kimdir? Abazi neden gündem oldu ? Almeda Abazi kimdir? 2015 yılında Survivor All star yarışmasına katılan Almeda Abazi hakkında detaylı bilgiler haberimizde...

Almeda Abazi kimdir? 2015 yılında Survivor All star yarışmasına katılan Almeda Abazi hakkında detaylı bilgiler haberimizde...

Almeda Abazi kimdir?

Almeda Abazi (d. 13 Şubat 1992, Tiran), 2008' de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanmıştır. Oyuncu eğitimi almaktadır. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Koleji'nde tamamlamış, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim-Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almıştır.Eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir.

Şu ana kadar Konak ve Show Business filmlerinde ve Ayrılık adlı TRT dizisinde rol almıştır. Ayrıca Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve Yok Böyle Dans yarışmalarına katılmıştır. Muhteşem yüzyıl dizisinde Valeria adıyla yer almıştır. TV8 kanalında Murat Ceylan ile birlikte Para Bende programını sundu. 2015 Yılında tekrar Survivor All Star yarışmasına katılmıştır.

Ödülleri

Yıl Ödül

2007 Miss Tirana (Tiran Güzeli)
2008 Miss Albania (Arnavutluk Güzeli)
2008 Miss Globe (Kâinat Güzeli)

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Tiran Star Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title