Haberler

Almanya'ya Giden Görele Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden Başkan Erener'e Ziyaret

Giresun’un Tirebolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile Görele Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin ortak olduğu Leonardo da Vinci “Acil Servis Eğitiminde Sınırları Aşabilme” isimli hareketlilik projesinde görevli Görele Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri Okul Müdürü Ahmet Coşkun nezaretinde Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’i makamında ziyaret etti.

Giresun'un Tirebolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ile Görele Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin ortak olduğu Leonardo da Vinci "Acil Servis Eğitiminde Sınırları Aşabilme" isimli hareketlilik projesinde görevli Görele Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri Okul Müdürü Ahmet Coşkun nezaretinde Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'i makamında ziyaret etti.

Projede öğrencilerle birlikte Almanya'da bulunan Görele Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Acil Sağlık Hizmetleri projesiyle ilgili bilgi veren okul Öğretmeni Süleyman Kuş, 16 Mart 2014 ve 5 Nisan 2014 tarihleri arasında Almanya'nın Gelsenkirchen, Dortmund, Bochum ve Herne kentlerinde acil sağlık hizmetleri ve acil servis çalışmalarıyla ilgili çeşitli eğitim faaliyetlerinde bulunduklarını, Belçika'nın başkenti Brüksel ve Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a yapılan kültürel gezilerle de Avrupa'yı tanıma fırsatı bulduklarını söylediler.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, tüm öğrencilere başarılar diledi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tolga Erener Tirebolu Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title