Haberler

Almanya Türkü Galasına Kilitlendi

Almanya’nın Hannover kentinde yaşayan Türk Halk Müziğinin önemli isimlerinden Fatma Sefer için düzenlenecek olan gala gecesi öncesi heyecan doruğa ulaştı.

Almanya'nın Hannover kentinde yaşayan Türk Halk Müziğinin önemli isimlerinden Fatma Sefer için düzenlenecek olan gala gecesi öncesi heyecan doruğa ulaştı.

Türkiye'nin ve Avrupa'nın dört bir yanından ünlü sanatçıların da katılacağı Gala gecesine Gaziantep'ten de bazı isimlerin katılarak sürpriz yapacağı ifade edildi. Sanatçı Fatma Sefer, gala öncesi hazırlıkların tamamlandığını ifade ederek heyecanlı olduğunu söyledi. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden ve Türkiye'den katılacak olan sanatçılar hakkında da bilgi veren Fatma Sefer, 29 Ocak günü yeni çıkan eserimizle ilgili bir gala gecesi düzenleniyor. Gala gecesine birçok sanatçı, müzisyen ve şair katılacağını hatırlattı. Sefer, " Türkiye'den ve Almanya'nın çeşitli kentlerinden geceye katılacak olan sanatçı dostlarımın beni böylesine anlamlı bir gecede yalnız bırakmayacak olması gerçekten önemli bir onur kaynağı olmuştur. Türkü sever bütün dostlarımızı bekliyoruz. Bu gece aslında Türkiye'nin tanıtımı içinde büyük önem taşımaktadır. 29 Ocak 2016 Cuma günü Leylo Türkü Evinde gerçekleşecek olan gecenin başarılı geçmesi için gerekli bütün alt yapı oluşturuldu ve hazırlıklar tamamlandı" dedi.

ALMANYA'YA ÜNLÜ YAĞIYOR.

Fatma Sefer için düzenlenecek olan gala gecesine alanlarında otorite olmuş birçok sanatçı, şair ve müzisyen Almanya'nın Hannover kentine gidecek. Bu sanatçılar arasında isimlerini sık sık başarılı konserleriyle duyuran Kemal İşli, Ergün Efe, Kamber Dağlı, Erdinç Buruç, Çağdaş Tan, Kadir Demir, Hünkar Savaş, Bilge Sımsık, Zeynep Hayır, Memoli, Ali Haydar Can ve Yusuf Şahin Seyrek gibi sanatçılar yer alıyor. Geceye Engin İğdeli, Deniz Bahadır, Barış Boyraz, İlhan Dondurma ve Mansur Çeliş gibi ünlü müzisyenlerin yanı sıra şiirleriyle yüreklerde tat bırakan şairlerden Gökmen Sambur ve Haydar Doğan'da katılacak. Gaziantep'ten de ünlü bazı isimlerin katılacağı gecenin sürprizleri hakkında açıklama yapılmazken gecenin Türkiye tanıtımında da önemli rol oynayacağı ifade edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Hannover Türkiye Almanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title