Haberler

Almanya Karabüklüler Sevgi Gecesi'ne Yoğun İlgi

Güncelleme:

Almanya Karabüklüler Platformu,14 Şubat 2015 tarihinde düzenlenecek 'Karabüklüler Sevgi Gecesi' ne yoğun ilginin olduğunu bildirdi.

Almanya Karabüklüler Platformu tarafından 14 Şubat 2015 tarihinde düzenlenecek 'Karabüklüler Sevgi Gecesi' ne yoğun ilginin olduğu bildirildi.

Geceye, Almanya'da faaliyet gösteren Avrupa Karabükspor ve Zonguldak Kömür Spor Derneği'nin yanı sıra bir çok STK'da destek verecek.

Herne şehrinde Avrupa Karabükspor Derneği lokalinde bir araya gelen platfom üyeleri Almanya'da ilk kez düzenlenecek olan gece ile ilgili bilgi verdiler. Platform adına konuşan Dursun Döngel, gece öncesi yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, Türkiye'den çok sayıda davetlinin geceye katılacağını söyledi.

BÜYÜK BULUŞMA

Almanya Karabüklüler Platformu Başkanı Dursun Döngel, gece öncesi yoğun ilginin olduğunu ifade ederek, programın, Avrupa'da yaşayan Batı Karadenizlilerin en büyük buluşma programı olacağını belirterek, aşırı izdihamı önlemek için salona girişlerin özel davet kartı sistemi ile olacağını söyledi.

Döngel açıklamasında; " 14 şubat tarihinde Almanya'nın Gelsenkirchen şehrindeki Güneş Düğün Salonu'nda gerçekleşirilecek sevgi gecesi öncesi yoğun bir talep ile karşılaştık. Şu ana kadar gerçekleştirilen programlar arasında en çok talep olan program olacak. Avrupa'nın dört bir köşesinden telefonlar alıyoruz. Bunun yanında da Türkiye'den de ciddi bir katılım olacak. Türkiye'den davetlilerin yanı sıra, çok sayıda kişi geceye katılmak için talepte bulundu. Salonda izdiham olmaması adına çalışma yaptık. Salona girişler özel bir davetli sistemi ile gerçekleşecek. Giriş ücretsiz olacak. Salona alınacak kişiler günler öncesinde belirlenecek. Böylece hem izdiham önlenecek, hem de güvenlik açısından da önlem alma imkanımız olacak. Davetli kartı olmayan salona alınmayacak. Gecenin en iyi şekilde gerçekleşmesi adına detaylı çalışıyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize huzurlu bir gece yaşatabilmek " dedi.

AVRUPA KARABÜKSPOR VE ZONGULDAK KÖMÜR SPOR DERNEKLERI DE DESTEK VERECEK

Avrupa Karabükspor Derneği Başkanı Abdullah İnam'da konuşmasında, " Karabük'ün Almanya'da tanıtımı açısından önem arz eden bir programa dernek olarak destek verdiklerini ifade ederek, özellikla Karabükspor sevdalısı gurbetçileri programa davet etti. Programa, Avrupa Zonguldak Kömürspor Derneği adına katılan dernek başkanı Hüseyin Şengün'de, kardeş kentin tüm programlarını destekleyeceklerini ifade ederek, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Geceye, Kardemir Karabükspor yöneticilerinin de katılması bekleniyor.

Gece öncesi ise Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin'e gece hakkında bilgi verildi. Şahin'in programın düzenlenecek olmasının hem Türkiye'nin tanıtılması, hem de Karabük'ün tanıtımı açısından önemli bir program olacağını belirttiği ifade edildi. BRTV televizyonundan canlı olarak yayınlanacak gecenin eğlence bölümünde ise çeşitli sanatçılar ve folklor grupları sahne alacak. Gecenin onur konuğunun, Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti ) Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin olacağı belirtildi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Almanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title