Haberler

Almanya Genç Takımında Nargile İçen Futbolcular Kadro Dışı Bırakıldı

Güncelleme:

Almanya U-19 Milli Takımı'nda forma giyen Idrissa Toure ve Vitaly Janelt, kaldıkları otelde nargile içince kadrodan çıkarıldı.

Almanya U-19 Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası elemelerinde oynadıkları Arnavutluk maçı öncesi büyük bir skandal yaşandığı ortaya çıktı.

Alman basınında yer alan habere göre U19 takımının iki oyuncusu Idrissa Toure ve Vitaly Janelt kaldıkları otel odasında nargile yaktılar.

EVLERİNE GÖNDERİLDİ

O sırada bu eylemleri fark edilmese de otel görevlisi kaldıkları odada duman kokusu fark etti. Yerdeki halıların üzerinde küçük yanıklar bulan görevli Almanya Futbol Federasyonu yetkililerine durumu bildirdi.

Yapılan araştırmada oyuncuların kaldığı otelin balkonunda birer nargile tespit edildi. İki oyuncu bu olayın ardından kadrodan çıkarıldı ve evlerine gönderildi.

LEIPZIG'DE OYNUYORLAR

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer, futbolcuların disiplin kurallarına uymadıkları için böyle cezAlandırıldıklarını söylediler. İki futbolcu da Almanya'da Leipzig takımında forma giyiyor.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arnavutluk Almanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title