Haberler

Almanya Futbol Güzellerini 'Miss Em 2012' ile Belirledi

Ukrayna ve Polonya'da 8 Haziran 2012 tarihinde başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi futbolun güzeli 'Miss EM 2012' seçildi.

Ukrayna ve Polonya'da 8 Haziran 2012 tarihinde başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi futbolun güzeli 'Miss EM 2012' seçildi. Almanya'nın en büyük eğlence parkı olan 'Avrupapark'ta 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası güzellik yarışması 'Miss EM 2012'yi binden fazla kişi izledi. Yarışmada turnuvaya katılan 16 ülkenin güzelleri podyuma çıktı. Almanya güzellik yarışması 'Miss Germany Corporation' tarafından düzenlenen yarışmaya ev sahipliği yapan Avrupapark'ın şov dans grubun gösterileri izleyenleri coşturdu. Yaşları 18-25 olan 16 aday podyuma milli forma, akşam kostümü ve mayo defilesiyle çıktı. Ülkelerini temsil eden futbolun güzelleri arasında yedi sarışın bulundu. Yarışmayı 180 puanla Rus güzeli Natalia Prokopenko (24) kazandı. Miss EM 2012 kraliçesi ilan edilen Rus güzel Prokopenko "Adayların hepsi çok güzeldi doğrusu kraliçe olmak istiyordum hayalim gerçek oldu çok mutluyum" dedi.

Kraliçe Prokopenko iki hafta sonra başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonasında Almanya'nın Avrupa Şampiyonu olacağını söyledi. Yarışmanın ikincisi 120 puanla Çek güzeli Lucie Klukava (19) oldu. Üçüncü güzel 100 puanla Danimarka'yı temsil eden Mareen Wehner (25) seçildi. Yarışmaya katılan adaylara 6 bin Euro, hediyelik, elektronik ve seyahat eşyaları ödül olarak verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Polonya Ukrayna Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title