Haberler

    Almanya'dan, Türk Hükümetine Tam Destek

    ALMANYA Başbakanı Angela Merkel'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım hükümetine destek.Alman hükümetinin sözcüsü Steffen Seibert, Türkiye'deki darbe girişimi üzerine Twetter hesabından yaptığı açıklamada, Alman hükümeti ve Başbakan Merkel'in desteğinin demokratik seçimle işbaşına gelmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetinin arkasında olduğunu vurguladı.

    ALMANYA Başbakanı Angela Merkel'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım hükümetine destek.

    Alman hükümetinin sözcüsü Steffen Seibert, Türkiye'deki darbe girişimi üzerine Twetter hesabından yaptığı açıklamada, Alman hükümeti ve Başbakan Merkel'in desteğinin demokratik seçimle işbaşına gelmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümetinin arkasında olduğunu vurguladı. Seibert, "Türkiye'deki demokratik düzene saygı duyulmak zorundadır. İnsan hayatını korumak için elden gelen her şey yapılmalı" dedi.

    Hükümet sözcüsü Seibert, Moğolistan'da resmi ziyarette bulunan Başbakan Merkel'in Dışişleri Bakanı Steinmeier'le sürekli bağlantı içinde gelişmeleri yakından takip ettiğini belirtti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Recep Tayyip Erdoğan Steffen Seibert Angela Merkel Türkiye Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title