Haberler

Almanya'dan Bodrum'a Uçuşlar Başlıyor

Bodrum'dan Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg'tan tarifeli uçak seferleri başlıyor.

Bodrum'dan Almanya'nın başkenti Berlin ile Hamburg'tan tarifeli uçak seferleri başlıyor.

Almanya'dan Bodrum'a ilk etapta haftada birer sefer olmak üzere 2016 yılı Mayıs'tan Ekim sonuna kadar 6 aylık süreçte tarifeli uçak kalkacak. Germania Fluggesellschaft şirketinin Bodrum ile Berlin ve Hamburg arasında karşılıklı tarifeli uçak seferleri düzenleyeceği bildirildi. Bodrum Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Milas- Bodum Havalimanı terminali işletmeciliğini de yapan TAV Havalimanları Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay, Alman havayolu şirketinin uluslararası satış direktörü Claus Altenburg ve pazarlama direktörü Vicky Kramer ile Bodrum Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Melih Alemdar katıldı.

2016 turizmi için çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Mehmet Kocadon, "TAV ile birlikte iyi yol aldık. 2016 yılında daha iyi bir ekonomi yakalamak için çalışmalarımız Eylül ayından itibaren devam ediyor. Germania Havayolu Şirketi Bodrum'a tarifeli uçak seferleri koyuyor. Burada esas amacımız kış turizmini geliştirmek. Ekim ayından sonrası için de tur operatörleri, acenteleri Germania Havayolu şirketi ile görüşüp Bodrum'un kış turizmine uygunluğunu anlatmaları konusunda çalışmalar yapacağız. Gelişen, büyüyen en büyük pazarımız Almanya" dedi.

"UÇUŞLAR KÜLTÜRÜMÜZÜ BİRLEŞTİRECEK, TİCARETİMİZİ GELİŞTİRECEK"

Bodrum'u Berlin ve Hamburg ile birleştirdiklerini kaydeden TAV Havalimanları Pazarlama Müdürü Serkan Karahatay ise "Dışarıdan bakıldığında sadece uçaklara yer hizmeti veren bir yapıda gibi görünsek bile aslında turizm elçisi gibi, bulunduğumuz bölgelerde turizmin gelişmesi adına da yoğun mesai harcıyoruz. Bunun güzel bir örneği de Germania Havayolu ile oldu. İnşallah bu uçuşlar sadece yolcu taşımayacak. Kültürlerimizi birleştirecek, ticaretimizi geliştirecek, güzel bir köprü olacak" diye konuştu.

BODRUM'UN SAKİNLİĞİ ŞAŞIRTTI

Güneşli havaya ve hissedilir sıcaklığın yer yer 30 dereceyi bulduğu, deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece ölçüldüğü Bodrum'un iklimine hayran kalan Claus Altenburg, ilçenin turist anlamında sakin oluşuna şaşırdı. Altenburg "Kasım ayındayız. Hava çok güzel. Neden burada kimsenin olmadığını merak ediyoruz. Buradaki çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Burada uzun bir hikayemiz olacağına, büyük projeler yapacağımıza inanıyoruz. 6 ay boyunca kesintisiz uçacağız. Bizim için bir başlangıç" dedi. Şirketin pazarlama direktörü Vicky Kramer'de, Bodrum'u sosyal dokunun, doğanın en güzel şekilde, bir bütünlük içerisinde yaşanan bir destinasyon olarak gördüklerini belirtti.

Germania Havayolu Şirketi'nin yetkilileri Başkan Kocadon'a toplantı sonunda uçak maketi hediye etti. Uçuşlarda talebin artması durumunda sefer sayısında artış olabileceği belirtildi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Almanya Berlin Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title