Haberler

Almanya'daki Türk'ün Kuşkulu Ölümü

– Almanya'nın Bielefeld kentinde yaşayan İzmirli Taner Demirçivi (39), geçtiğimiz hafta cumartesi gecesi ayrı yaşadığı eşi ve çocuklarını ziyareti sırasında eşiyle tartışınca çağırılan polislerin sert müdahalesi sonucu komaya girmiş, kaldırıldığı hastanede ise hayatını kaybetmişti.

– Almanya'nın Bielefeld kentinde yaşayan İzmirli Taner Demirçivi (39), geçtiğimiz hafta cumartesi gecesi ayrı yaşadığı eşi ve çocuklarını ziyareti sırasında eşiyle tartışınca çağırılan polislerin sert müdahalesi sonucu komaya girmiş, kaldırıldığı hastanede ise hayatını kaybetmişti. Taner Demirçivi'nin ağabeyi Murat Demirçivi, kardeşinin ölümüne neden olay hakkında DHA'ya açıklamalarda bulundu.

Eşiyle barışmak üzereydi

20 yaşında evlenen kardeşinin bir süredir eşi ve çocuklarıyla ayrı yaşadığını kaydeden Murat Demirçivi, "Ancak araları iyiydi. Barışmak üzereydiler. Eşi ve çocuklarını sık sık ziyaret ederdi. 15 Ekim Cumartesi gecesi kardeşim yine eşinin evine gitmiş. Gecenin ilerleyen saatlerinde eşiyle evde kalıp kalmama konusunda tartışma çıkınca, üst komşusu polis çağırmış" dedi.

Otopsi sonucunu bekliyoruz

Kardeşinin kesin ölüm nedeninin saptanması için otopsi talep ettiklerini kaydeden acılı ağabey, "Otopsi yapıldı sonucunu bekliyoruz. 2-3 hafta sürmesi bekleniyor. Doktorlar kardeşimin organlarının zayıf olduğunu söylediler. Kardeşim sapasağlamdı. Polis müdahalesi olmasaydı hala yaşıyor olacaktı. Polisler hakkında suç duyurusunda bulunduk. Olayın hukuki yönden takipçisi olacağız" dedi.

Aslen İzmirli olan Taner Demirçivi, Almanya'da doğup büyümüş. Gençliğinde profesyonel futbolcu olarak bir ara Karşıyaka ve Salihli sporda da görev almış. Evli olan 39 yaşındaki Taner Demirçivi'nin 10 yaşında oğlu ve 2 yaşında bir kız çocuğu bulunuyor. - Bielefeld

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title