Haberler

Almanya'daki Gatasaraylılardan Tatvan'a Uzanan Dosteli

Bremen Galatasaray Derneği tarafından ihtiyaçlılara ulaştırılmak üzere gönderilen hasta yatakları, akülü ve tekerlekli sandalyeler, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki ilgili kurum ve derneklere dağıtıldı.

Almanya'daki Bremen Galatasaray Derneği tarafından ihtiyaçlılara ulaştırılmak üzere gönderilen hasta yatakları, akülü ve tekerlekli sandalyeler, Tatvan'daki ilgili kurum ve derneklere dağıtıldı.

Bremen Galatasaray Derneği ve Bitlis Galatasaraylılar Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü "Dosteli Projesi" kapsamında Tatvan'a ulaştırılan hasta yatakları, akülü ve tekerlekli sandalyeler ile diğer yardımlar, Tatvan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Tatvan Devlet Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü, Engelsiz Dünyam Derneği, Tatvan Rehberlik Araştırma Merkezi ile Adilcevaz Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine teslim edildi.

Bitlis Galatasaraylılar Derneği Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Almanya'dan gönderilen yardımları organizeli şekilde kurum ve derneklere dağıttıklarını söyledi.

Projelerini başarıyla sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Şahin, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir ihtiyaç sahibini dahi sevindirebilmişsek ne mutlu bize. Katkısı geçen herkese ve özellikle bir aydır depolarını bize kullandıran Tatvanlı iş adamı Latif Kocakaplan'a ve ailesine teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz haftada ihtiyaç sahiplerine giysi ve kırtasiye yardımı yapmıştık. Bu tür faydalı projelerimiz devam edecek" dedi. - Bitlis

Kaynak: AA / Güncel

Galatasaray Almanya Bitlis Tatvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title