Haberler

Almanya'da Uçurumdan Düşen Melek, Memleketi Bursa'da Toprağa Verildi

Güncelleme:

Geçen hafta Almanya'da uçurumdan yuvarlanarak yaşamını yitiren 17 yaşındaki Melek Öztürk'ün cenazesi, belediye başkanının da katılımıyla Bursa Orhangazi'de defnedildi.

Olay, geçen hafta Perşembe günü Münih'e bağlı Berchtesgaden kenti yakınlarındaki dağlık alanda meydana geldi. Almanya'ya yerleşen Recep Öztürk ve Alman asıllı eşi Bianca Öztürk'ün 6 çocuğundan biri olan Melek Öztürk, uçurumdan yuvarlanarak hayatını kaybetti. Cenazesi Bursa'da toprağa verildi.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜYLE VE FUTBOLLA İLGİLENİYORDU

Almanya'da trekking sporu yapan ve amatör kadın futbol takımında oynayan Melek Öztürk, dağlık bölgede arkadaşları ile gezmeye çıktı. Genç kız gezinti sırasında, yaklaşık 100 metre yükseklikteki uçurumdan düşerek olay yerinde hayatını kaybetti.

ORHANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI NEŞET ÇAĞLAYAN DA TÖRENE İŞTİRAK ETTİ

Melek Öztürk'ün cenazesi Almanya'dan Orhangazi'ye getirildi. Hamzalı Mahallesi'nde düzenlenen cenaze törenine Öztürk'ün ailesi, yakınları ile Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TABUTUNA DUVAK ÖRTÜLDÜ

Baba Recep Öztürk'ün güçlükle ayakta durabildiği tören sonrası, genç kızın üzerine duvak örtülen cenazesi Hamzalı mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Almanya Hamzalı Münih 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title