Haberler

Almanya'da Türk Genci, Annesinin Boğazını Kesti

Güncelleme:

Almanya'da uyuşturucu bağımlısı 25 yaşındaki Nurhak Kınık, Gülbahar Kınık'ın boğazını keserek öldürdü. Cinayetten sonra kaçan Kınık, arkadaşının evinde yakalandı.

Almanya'nın Nürnberg kentinde, uyusturucu bağımlısı 25 yaşındaki Nurhak Kınık, 48 yaşındaki annesi Gülbahar Kınık'ın boğazını keserek öldürdü.

Malatyalı Gülbahar Kınık'ın öz oğlu tarafından boynu kesilerek öldürülmesi Nürnberg'teki Türkler'i yasa boğdu. Ailenin cinayet öncesinde oğullarını defalarca polise şikayet ettiği halde hiçbir önlem alınmadığı öne sürüldü.

ANNESİNİN BOYNUNU KESTİKTEN SONRA KAÇTI

Aile yakınlarının anlattığına göre, Tahsin Kınık, dün gece yarısı odasına çekilerek uyumaya başladı. Anne Gülbahar ile oğlu Nurhak Kınık, salonda televizyon izlemeye devam etti. Tahsin Kınık, saat 01.00 sıralarında eşinin bağırma seslerini duyunca salona gitti ve oğlunun annesini bıçakladığını gördü. Boynu kesilen kadın hareketsiz yatarken, Tahsin Kınık, oğlunun elinden bıçağı aldı. Cinayet zanlısı Nurhak Kınık evden çıkarak kaçtı. Tahsin Kınık ise, komşularından yardım istedi. İhbar üzerine sevk edilen polisler olaya el koyarken, Nurhak Kınık, Nürnberg yakınlarındaki bir köyde arkadaşının evinde yakalandı.

EVSİZLER YURDUNDA KALIYORDU

Nurhak Kınık'ın evsizler yurdunda kaldığı ve arada bir ailesinin yanına geldiği, ailenin ise gece yatarken odalarını tedbir amaçlı kilitlediği belirlendi.

EV MÜHÜRLENDİ

Cinayetten sonra soruşturma kapsamında ev mühürlendi. Acılı ailenin arkadaşları ve dostları, aile yakınlarına başsağlığı diledi. Gülbahar Kınık'ın ağabeyi İsmet İnal polisleri kast ederek, "Önceden tedbir alsalardı kardeşim şimdi yaşıyor olacaktı" dedi.

Gülbahar Kınık'ın Türkiye'de mi yoksa Almanya'da mı toprağa verileceği ailenin fertlerinin vereceği karardan sonra belli olacak.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Almanya Nurhak Kınık Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

m.ali Mobil-ANDROID:

sorumlusu AKP.

6
18
yanıtYanıtla
ahmet:

iyi birşey yaparsa kürt, kötü birşey yaparsa türk oluveriyorlar :)

5
16
yanıtYanıtla
Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Insan anacigina nasıl Kıyar.

16
0
yanıtYanıtla
GamzeMobil-ANDROID:

akp gör marifetini

2
8
yanıtYanıtla
Çiğdem Schmidt Mobil-ANDROID:

Nasıl bir vahşet bu...Evladın da hayırlısını versin Allah. .

10
0
yanıtYanıtla
fffffMobil-ANDROID:

boyle serefsiz adi kopek insanlari yasatmayacaksin arkadas

9
0
yanıtYanıtla
ğülfidan:

bi komşumuz vardı kadının üç tane kızı ikide oglu vardı bu kadının kızları annesine baktırmadı kocaları kızlar arada ğizli ğizli ğelip anneye bakarladı o çocuga kimmi baktı oglu yatalak anasının altını temizlerdi ölene kadar anasının altından aldı ğelsinde evlat ğörsün evt erkek çocugu anasına baktı keşke yaşasydı ben gene bakardım derdi işte evlatlık budur bu salakta ana katili oldu geber se ondan daha iyi olurmuş hayırsız evlat

6
3
yanıtYanıtla
Berlin Berlin:

AKP Bazilarinin Avantalarina El Koymus Anlasilan. . Yat AkP Kalp AkP. Ye AkP Tuvalete Git AkP. . Helal Olsun Sana AKP

3
5
yanıtYanıtla
Türkiye Aslanlari:

Yaziklar Olsun Size. . Ortada Bir Dram Var, Bazi izlet AKP Karalayiciligi Yapiyor. insan Olun, insan Olunki insanlika Faydaniz Olsun

6
2
yanıtYanıtla
antipkk:

ışide teslim etsin almanlar

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title