Haberler

Almanya'da Polise Bıçaklı Saldırı

Almanya'nın Hessen eyaletinin Herborn şehrindeki tren garında bir polisi öldüren, bir polisi de ağır yaralayan saldırganın tutuklandığı bildirildi.

Almanya'nın Hessen eyaletinin Herborn şehrindeki tren garında bir polisi öldüren, bir polisi de ağır yaralayan saldırganın tutuklandığı bildirildi.

Limburg Savcısı Dominik Mies yaptığı açıklamada, bıçaklı saldırı sonrası ağır yaralanan 47 yaşındaki polis memurunun hayati tehlikeyi atlattığını, fakat hala yoğun bakımda gözetim altında tutulduğunu söyledi.

Mies, ayrıca iki yerinden vurulan, sabıkası olduğu belirtilen ve kanında 1,5 promil alkol tespit edilen saldırganın da hastahanede gözetim altında tutulduğunu kaydetti.

Herborn şehrindeki tren garında iki polis memuru, sabah saatlerinde tren görevlisine yardım etmek için trene binmiş, bu esnada 27 yaşında olduğu belirtilen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğramıştı.

Saldırı sonucu 46 yaşında bir polis memuru hayatını kaybetmiş, diğer polis memuru da silah kullanmasına rağmen yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Almanya Hessen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title