Haberler

Almanya'da Loto Heyecanı

Almanya'da Lotoda En Büyük İkramiye 35 Milyon Avro'ya Yükseldi.

Almanya'da lotoda en büyük ikramiye 35 milyon Avro'ya yükseldi.

Son olarak Çarşamba günü yapılan çekilişte hiç kimsenin 6 rakamın yanı sıra en büyük ikramiye için geçerli olan ''süper rakamı'' bilemediği açıklandı.

Çok sayıda vatandaşın loto dükkanlarına akın etmeleri nedeniyle çok sayıda gazete de çekilişlerle loto kuponları dağıtmaya başladı.

Bild gazetesi, yarınki çekiliş için bugün yerel saatle 18.00'a kadar, her biri 1287 Avro değerinde olan toplam 140 bin Avro'luk 111 loto kuponu veriyor. Okurların bunun için sadece, 3 cevap seçenekli bir soruya doğru cevabı vermeleri ve telefon numaralarını arayarak bunu bildirmeleri gerekiyor.

Berliner Kurier gazetesi de her birinin üzerinde oynanmış 12 kolon bulunan toplam 35 bin adet loto kuponu hediye ediyor.

İki gazete ayrıca, Maliye Bakanı Peer Steinbrück'ün bile loto milyonlarının peşinde olduğunu belirterek, Steinbrück'ün Mecliste oturduğu bir sırada ceketinin iç cebinden loto kuponları çıkarırken çekilmiş fotoğrafına yer verdiler.

Berlin'de yayınlanan ''B.Z'' gazetesi de toplam değeri 15 bin 775 Avro olan 100 loto kuponu verdiğini yazdı. Kuponların bugün tükeninceye kadar Kurfürstendamm 22 adresinden temin edilebileceği belirtildi.

Almanya'da çarşamba ve cumartesi günü yapılan loto çekilişlerinde en büyük ikramiyeyi kazanabilmek için 6 rakamın doğru olarak bilinmesinin yanı sıra kuponlarda yer alan seri numaralarının son rakamının da ''süper rakam'' olarak tutturulması gerekiyor.

Bunun için bir cam küreden çekilen altı rakamın ve yedek rakamın yanı sıra ikinci bir küreden, üzerlerinde 0'dan 9'a kadar numaralar bulunan 10 top arasından ''süper rakam'' çekilişi yapılıyor.

Kaynak: AA / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title