Haberler

Almanya'da Kocası Tarafından Öldürülen 3 Çocuk Annesi Kadın Gaziantep'te Defnedildi

Almanya'da kocası tarafından öldürülen 3 çocuk annesi kadın Gaziantep'te defnedildi Öldürülen kadının dayısı konuştuGAZİANTEP - Gaziantep'in Kiel kentinde kocası tarafından öldürülen 3 çocuk annesi Dilek Vural'ın cenazesi Türkiye'ye getirilerek, memleketi Gaziantep'de defin edildi.

Almanya'da kocası tarafından öldürülen 3 çocuk annesi kadın Gaziantep'te defnedildi

Öldürülen kadının dayısı konuştu

GAZİANTEP - Gaziantep'in Kiel kentinde kocası tarafından öldürülen 3 çocuk annesi Dilek Vural'ın cenazesi Türkiye'ye getirilerek, memleketi Gaziantep'de defin edildi.

Almanya'nın Kiel şehrinde yaşayan 34 yaşındaki Dilek Vural ile 16 yıllık evli kocası Aytekin A., ile aralarında tartışma çıkmış. Aytekin A, elindeki bıçakla karısını bıçaklayarak, öldürmüştü. Uçakla Gaziantep Havalimanına getirilen kadının cenazesi, bugün öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yeşilkent Aile Mezarlığında defnedildi.

Cenaze töreninde annesinin başörtüsünü tabutuna saran 10 yaşındaki kızı Yaren, tabutu öperek, gözyaşı döktü. Yaren, ağabeyi Görkem ve kardeşi Egemen ile birlikte gözyaşı döktükleri anneleri için sık sık dua etti.

Boşanma gerekçesi şiddet

Cenazeye katılan Dilek Vural'ın dayısı Şevki Özdemir, öldürülen yeğenine kocası tarafından sık sık şiddet uygulandığını ileri sürdü. Vural'ın kısa bir süre önce izin nedeniyle geldikleri Türkiye'de yeğinin şiddete uygulandığını anlatan Özdemir, "Yeğenim Dilek Vural ile kocası 16 yıllık evlilerdi. Kocası, sürekli şiddet uygulamış. Kendisi de yakınıyordu. Türkiye'ye izne gelmişlerdi. Burada da dövmüştü. Olayın ardından kocası pasaportunu alıp Almanya'ya kaçmıştı. Yeğenim ve çocuklarım da bir süre sonra Almanya'ya dönerek, Alman makamlara Eylül ayında boşanma dilekçesi verdi. Sonra da bu haberi aldık" dedi.

Oğlunu kurtarmış

Şevki Özdemir, olay günü dilek Vural'ın 5 yaşındaki çocuğu Egemen'i kreşe götürürken, kocası tarafından yolunun kesildiğini anlattı. Şevki Özdemir, "5 yaşındaki oğlu Egemen'i kreş için okula götüren dilek Vural'ın kocası, okul yakınlarında bunların yolunu kesmiş. O esnada, annesi başına gelecekleri anlamış. Oğluna, 'okula koş' diyerek, çocuğunu okula gönderiyor. Çocuk okula giderek, öğretmenlerine annesinin dövüleceğini söylüyor. Öğretmenler gidiyor, bakıyorlar annesi kanlar içerisinde" ifadelerini kullandı.

Ağzına pamuk tıkanmış

Yeğeni Dilek Vural'ın vahşice öldürüldüğünü söyleyen Şevki Özdemir, "Yeğenimin ağzına pamuk tıkanmış. Herhalde bağırmasın diye yapılmış. Boynu kesilmiş ve vücudunun bir çok yerinden bıçak darbesi almış" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Gaziantep Yeşilkent Türkiye Almanya Asayiş Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title