Haberler

Almanya'da Hastane Saldırısında Yaralanan Doktor Hayatını Kaybetti

Almanya’da Charite Üniversitesi Hastanesi Benjamin Franklin Kampüsüne silahlı saldırganın gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralanan doktor hayatını kaybetti.

Almanya'da Charite Üniversitesi Hastanesi Benjamin Franklin Kampüsüne silahlı saldırganın gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralanan doktor hayatını kaybetti.

Almanya'nın başkenti Berlin'in Steglitz bölgesinde bulunan Charite Üniversitesi Hastanesi Benjamin Franklin Kampüsünde silahlı saldırgan dehşeti yaşandı. Saldırıda bir doktorun ciddi şekilde yaralandığı ve hastanede tedavi altına alındığı ifade edilmişti. Berlin polisi, yaralı doktorun hayatını kaybettiğini ifade etti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, saldırının terörle bağlantısı bulunmadığı kaydedildi. Berlin medyası ise, hayatını kaybeden kişinin diş hekimi olduğunu ve saldırganın da diş hekiminin bir hastası olduğunu ifade etti. - BERLİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Benjamin Franklin Almanya Berlin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title