Haberler

Almanya'da Büyüyen Ünlülerden, Yasaklara Büyük Tepki Geldi

Güncelleme:

Almanya ve Türkiye'nin arası iyice gerildi. Referandum için etkinlik düzenlemek isteyen Ak Partililere, Almanya tarafından engeller konuldu. Orada doğup büyüyen sanatçılardan tepkiler gecikmedi.

Almanya'da doğup büyüyen, orada yaşayan Türk sanatçılar, Alman yasaklarına isyan etti. Referandum için etkinlik düzenlemek isteyen bakanlara engel konulunca sanatçılardan tepkiler gecikmedi.

WİLMA ELLES: ALMANYA ÖZGÜRLÜK ADINA ÖRNEK OLMALI

Almanya'dan gelerek Türk vatandaşı olan oyuncu Wilma Elles, " Almanya'nın Türklerin yapacağı toplantı ve mitinglere izin vererek demokrasi ve özgürlük adına tüm Avrupa'ya örnek olması gerektiğini düşünüyorum." dedi.


MODEL ŞEBNEM SCHAEFER DA ALMANYA'NIN BU HAMLESİNE İSYAN ETTİ

Şebnem Schaefer: Milyonlarca Türk'ün yaşadığı Almanya'nın Türklerin demokratik haklarını göz ardı etmemesi gerekiyor. Devlet yöneticileri milyonların temsilcisi olduğunu unutmadan hareket etmeli.


RAFET EL ROMAN ALMANYA'YI KINADI

Almanya'da yaşayan şarkıcı Rafet El Roman: Almanya gibi özgürlükçü bir ülkenin böyle bir karar almasını şiddetle kınıyorum. Almanlara hiç yakışmadı.


İSMAİL YK: YAPTIRIMLAR DÜZELTİLMELİ

Almanya Hamm doğumlu olan şarkıcı İsmail YK: Almanya'nın Türkiye'ye uyguladığı yaptırımlarını düzeltmesini istiyoruz.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Wilma Elles Türkiye Almanya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title