Haberler

Almanya'da Banka Soygununda Ölen Yada Yaralanan Olmadı

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde bulunan Duisburg kentinde bu sabah saatlerinde bir banka şubesinde yaşanan soygun girişiminde ölen yada yaralanan olmadı.

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde bulunan Duisburg kentinde bu sabah saatlerinde bir banka şubesinde yaşanan soygun girişiminde ölen yada yaralanan olmadı. Sabah saatlerinde Duisburg'un Rumeln-Kaldenhausen bölgesindeki bir banka şubesini soymaya giren silahlı saldırganın, biri kadın iki kişiyi rehin aldı. Banka çevresinde yoğun güvenlik önlemi alan özel birlikler, banka şubesine yaptıkları baskınla saatlerce süren gergin bekleyişi sonlandırdı. İçeri giren polis, bankanın kasa bölümünde bağlı olarak bulunan bir banka görevlisini kurtardı. Soyguncunun içeride olmadığı kaydedildi. Sabah saatlerinde soygun girişimi sırasında bankadan kaçmayı başaran bir banka görevlisi, içeride soyguncuyla birlikte iki çalışanın bulunduğu yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Kırmızı Golf aranıyor

Banka yakınlarında bulunan bir kafede görgü tanıklarının verdikleri eşkale uyan şüpheli iki kişiyi göz altına alan polis, soygunla ilgili olduğu düşünülen kırmızı renkli VW Golf marka bir otomobili arıyor. Otomobilin bankada alarmın devreye girmesinden kısa süre sonra bölgeden uzaklaştığı belirtiliyor. Gözaltına alınan iki şüpheli ile banka çalışanlarının sorgusu ise sürüyor. - Dortmund

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ren Vestfalya Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title