Haberler

Almanların Teklifini Reddeden Mehmet Boztepe'nin Hedefi Ay-yıldızlı Forma

Almanya’da futbola başlayıp bir süre önce Eskişehirspor’da top koşturmak için Türkiye’ye gelen Balıkesirsporlu oyuncu Mehmet Boztepe, Almanya Ümit Milli Takımı’nın teklifini reddettiğini, hedefinin ay-yıldızlı forma olduğunu söyledi.

Almanya'da futbola başlayıp bir süre önce Eskişehirspor'da top koşturmak için Türkiye'ye gelen Balıkesirsporlu oyuncu Mehmet Boztepe, Almanya Ümit Milli Takımı'nın teklifini reddettiğini, hedefinin ay-yıldızlı forma olduğunu söyledi.

Elazığ'da doğan Mehmet Boztepe, ailesiyle birlikte çocuk yaşta Almanya'ya gitti. Burada futbola başlayan Boztepe, gösterdiği yüksek performanslarla Almanya'daki birçok takımın ilgisini üzerine çekti. 2007 yılında Borussia Dortmund'un ara A2 takımı olan ve üçüncü ligde oynayan Borussia Dortmund II'ye transfer oldu. 2011-2012 sezonunda ise Mehmet Boztepe için Süper Lig yolu gözüktü. Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'a transfer olan Boztepe, sadece bir lig maçında kadroya alınması üzerine takımdan ayrıldı. Daha sonra Hollanda ekibi Emmen, Wuppertaler SV ve SSVg Velbert'te oynayan oyuncu, 2013-14 sezonu ile Türkiye'ye yeniden geldi. 1. Lig ekibi Adanaspor'a transfer olan Boztepe, 2015-2016 sezonunu Bandırmaspor'da geçirdi. Bu sırada takımını 8 golle sırtlayan başarılı orta saha oyuncusu, Bandırmaspor'un üst lige çıkmasında da büyük paya sahip olarak, Bnadırmaspor'da en fazla golü atan oyuncu oldu. Şimdilerde Balıkesirspor formasını terleten Boztepe, bir çok kez Almanya Ümit Milli Takımı'ndan teklif aldı. Bu tekliflere sıcak bakmayan yetenekli oyuncu, hedefi olan ay-yıldızlı formayı giymek için çabalamaya devam ediyor. Her iki ayağını da ustaca kullanan Boztepe ayrıca Türkiye U-19, U-20 ve U-21 formalarını da giydi.

"İnşallah Fatih Hoca beni fark edecek"

Balıkesirspor'un yeni Teknik Direktörü Can Cangök ile sezon başından bu yana gösteremediği performansına kavuştuğunu belirten Mehmet Boztepe, hedeflerinden bahsetti. İlk hedefinin TFF 1. Lig'de şampiyonluk olduğunu açıklayan Boztepe, "Şu anda Balıkesirspor formasını gurur ile giyiyorum. Yeni hocam Can Cangök ile yeniden kendimi buldum diyebilirim. Hedefim Balıkesirspor ile şampiyonluk sevincini yaşayarak, Süper Lig'e adım atmak. Yaşım 28 ama ay-yıldızlı formayı kendime hedef koydum. Almanya Ümit Milli Takımı teklif verdi fakat içimdeki sesi dinleyerek, kendimi ait olduğum yerde görmek istedim. Süper Lig'e çıktığımızda inşallah şu an sergilediğim performansın da üstüne çıkacağım. İşte o zaman inşallah Fatih Hoca beni fark edecek" dedi.

Öte yandan Süper Lig'de bulunan 4 takımın Mehmet Boztepe'yi devre arasında transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Türkiye Almanya Boztepe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title