Haberler

Alman Winkler'ı Arama Çalışmaları

Kocaeli'nde kayıp Alman Rita Darı Winkler'i arama çalışmaları kapsamında bir iş yerinde gömülü bulunan cesedin, dizlerinden aşağısının kesilerek varile konulduğu belirlendi.

Kocaeli'nde kayıp Alman Rita Darı Winkler'i arama çalışmaları kapsamında bir iş yerinde gömülü bulunan cesedin, dizlerinden aşağısının kesilerek varile konulduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Adli Tıp Kurumu'nda incelenen cesedin dizlerinden aşağısının kesici bir aletle kesildikten sonra varile konulduğu tespit edildi. Ayrıca, Winkler'e ait olduğu düşünülen cesedin üzerinde kurşun izi bulunduğu öne sürüldü.

Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Gölcük'teki bazı görgü tanıklarının " Winkler'ın erkek arkadaşı A.K.S. denize iki çuval attı ve mezarlıkta kazı yaptı" ihbarı üzerine olayda kullanıldığı değerlendirilen suç aletlerini bulmak için denizde ve mezarlıkta arama çalışmaları başlattı.

Bu arada, cesedin teşhisi için yapılan DNA testinin sonucunun beklendiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan çalışma sürüyor.

Erkek arkadaşıyla buluşmak için İstanbul'a geldiği belirtilen Rita Darı Winkler'dan, 10 Mart'tan itibaren haber alamayan yakınları, 18 Mart'ta polise kayıp başvurusu yapmıştı. Yapılan çalışmalar sonucu, Kocaeli'nde, erkek arkadaşı olduğu öne sürülen A.K.S'nin bir yakınına ait iş yerinde, içinde Rita Darı Winkler'ın cesedinin olabileceğinden şüphelenilen bir varil gömülü halde bulunmuştu. Bunun ardından gözaltına alınan A.K.S'nin erkek kardeşi H.S, dün tutuklanmıştı. Winkler'ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.K.S. hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Adli Tıp Kurumu Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title